Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 mei 2013
  • 20:39

Wie kan er in het nederlands een uitleg maken hoe je een branded toestel flasht naar unbranded.
Ik heb bijv. een branded toestel van vodafone bij de belcompany vandaan en wil graag unbranded.
Dit ook vanwege dat updates meestal langer duren .

Bewerkt (2 mei 2013 20:39)
tottianovic

tottianovic

  • Lid sinds 04 mei 2013
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 4 mei 2013
  • 19:30

Je dient de officiële unbranded stock 4.2.2 firmware te downloaden op Hotfile.com: 1 klik file hosting: I9505XXUAMDF_I9505PHNAMD8_PHN.zip

Zodra je die hebt gedownload dan dien je me dat eventjes te laten weten, dan leg ik de volgende stappen uit.

Bewerkt (4 mei 2013 19:30)
iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 mei 2013
  • 21:24

tottianovic;403990
Je dient de officiële unbranded stock 4.2.2 firmware te downloaden op Hotfile.com: 1 klik file hosting: I9505XXUAMDF_I9505PHNAMD8_PHN.zip

Zodra je die hebt gedownload dan dien je me dat eventjes te laten weten, dan leg ik de volgende stappen uit.

Oke , bestand is binnen.

Bewerkt (4 mei 2013 21:24)
primo

primo

  • Lid sinds 28 juli 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 mei 2013
  • 11:21

volgens mij werkt dit het zelfde als dat je je s4 root, downloaden en met odin verder gaan
staat ook op het forum : how to root your S4

Bewerkt (5 mei 2013 11:21)
Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #5
  • 5 mei 2013
  • 11:23

Klopt. Gewoon het bestand in pda plaatsen. En s4 in de download mode zetten. Kabeltje inpluggen. En flashen maar

Bewerkt (5 mei 2013 11:23)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


primo

primo

  • Lid sinds 28 juli 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 mei 2013
  • 11:26

als die al geroot is roy, moet ik hem dan weer opnieuw rooten, als ik die unbrand erop zet ?

EDIT:
ben nu bezig met wat hier boven staat die rom
en ik krijg wel een fail in com 3 : <ID:0/003> Can't open the serial(COM) port.

hij is nog bezig en hopelijk gaat het goed

EDIT:

het is goed gegaan alleen staat nog steeds die rotzooi van tele2 erop

Bewerkt (5 mei 2013 11:26)
Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #7
  • 5 mei 2013
  • 12:02

Als je al geroot bent en je flasht de stock rom weer dan is je root ook weg. Dus moet je opnieuw rooten

Bewerkt (5 mei 2013 12:02)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #8
  • 5 mei 2013
  • 12:30

primo;404069
als die al geroot is roy, moet ik hem dan weer opnieuw rooten, als ik die unbrand erop zet ?

EDIT:
ben nu bezig met wat hier boven staat die rom
en ik krijg wel een fail in com 3 : <ID:0/003> Can't open the serial(COM) port.

hij is nog bezig en hopelijk gaat het goed

EDIT:

het is goed gegaan alleen staat nog steeds die rotzooi van tele2 erop

Wel raar toch dat dat er nog op staat , lijkt me dat er toch iets fout gegaan is.

Bewerkt (5 mei 2013 12:30)
eejeewee

eejeewee

  • Lid sinds 03 februari 2011
  • Berichten 167
  • Reputatie 0
  • #9
  • 5 mei 2013
  • 12:42

primo;404069
als die al geroot is roy, moet ik hem dan weer opnieuw rooten, als ik die unbrand erop zet ?

EDIT:
ben nu bezig met wat hier boven staat die rom
en ik krijg wel een fail in com 3 : <ID:0/003> Can't open the serial(COM) port.

hij is nog bezig en hopelijk gaat het goed

EDIT:

het is goed gegaan alleen staat nog steeds die rotzooi van tele2 erop

Als het spul van je provider er nog op staat, zit je nog op de oude rom en is het dus niet goed gegaan.

Bewerkt (5 mei 2013 12:42)
iAndries

iAndries

  • Lid sinds 24 mei 2011
  • Berichten 327
  • Reputatie 0
  • #10
  • 5 mei 2013
  • 12:53

Als ik het bestand wil toevoegen in odin via pda button , dan ziet ie het rar bestandje niet , moet ik die eerst uitpakken ?

Bewerkt (5 mei 2013 12:53)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren