Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Jessy27

Jessy27

  • Lid sinds 23 november 2012
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 september 2015
  • 17:43

Hallo, sinds ik verhuisd ben van UPC gebied naar Ziggo gebied heb ik problemen om de wifi op mijn telefoon werkend te krijgen/houden. We hebben een ander modem (Technicolor) ontvangen bij de verhuizing. Soms ben ik verbonden (vooral als ik heel dicht bij het modem in de buurt ben) en soms staat er "opgeslagen, beveiligd". Ik heb wel genoeg "streepjes" staan bij het wifitekentje achter de naam van het netwerk. Als ik daarna op verbinden klik komt er de ene keer een leeg wachtwoordveld (vreemd, want het wachtwoord staat erin en anders zou hij het ook niet soms wel doen) of ik krijg de melding dat er een verificatiefout is opgetreden. Ik heb al gebeld met de helpdesk van Ziggo en die raadde mij aan om het kanaal van de router te veranderen. Deze stond op auto maar heb ik nu op 6 gezet. Dit helpt echter niks……. Iemand een idee hoe ik dit op kan lossen?
Alvast bedankt!

p.s. alle overige apparaten werken wel goed.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren