Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

M@rtijn

M@rtijn

  • Lid sinds 20 augustus 2013
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 september 2014
  • 11:44

Als ik mijn S3 opnieuw installeer, dan gaat mijn gmail account direct synchroniseren. Dit zijn de contacten, emails, foto's etc.

Nu is er ook een optie om dit aan en uit te zetten.

Maar wat hij ook doet is mijn favorieten terug zetten. En nu komt het…het zijn niet de favorieten die ik nu gebruik.

Hij heeft dus een tijd terug ergens mijn favorieten opgeslagen en zet deze iedere keer na installatie terug.

Wie weet waar deze worden opgeslagen ???

Google drive? google+?

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren