Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

M@rtijn

M@rtijn

  • Lid sinds 20 augustus 2013
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 september 2014
  • 11:44

Als ik mijn S3 opnieuw installeer, dan gaat mijn gmail account direct synchroniseren. Dit zijn de contacten, emails, foto's etc.

Nu is er ook een optie om dit aan en uit te zetten.

Maar wat hij ook doet is mijn favorieten terug zetten. En nu komt het…het zijn niet de favorieten die ik nu gebruik.

Hij heeft dus een tijd terug ergens mijn favorieten opgeslagen en zet deze iedere keer na installatie terug.

Wie weet waar deze worden opgeslagen ???

Google drive? google+?

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren