Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

vedici

vedici

  • Lid sinds 10 augustus 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 juni 2014
  • 23:44

Avond.
nou ik dacht dapper te zijn met mijn s3 en er een custom rom op te zetten.
Moet eerlijk zeggen is een tijdje geleden dat ik dat gedaan met mijn s1 en werkte vlekkeloos.
Maar nu heb ik toch een probleem en kom er niet uit.
ik heb het drradje gevolgd van de s3 voor noobs zoals ik dus.
netjes geroot en cwm zat erop via odin.
Daarna wilde ik ultimarom erop zetten zip bestand gedownload na mijn recovery en flashen maar dacht ik
Nou ik krijg een foutmelding 7 en mijn s3 start wel op maar geen beeld meer ik kan nog wel in dowload modus en recovery komen.
Wat heb ik fout gedaan.
En kan iemand mij helpen.
Bvd grtz vedici


Avond
mijn s3 loopt weer en alles terug erop via mij account.
heb met sammobile mijn firmware er weer op gezet.
Alleen vraag ik me af wat ik verkeerd gedaan heb.
Met mijn s1 lukte het altijd feilloos.
Zal zeker nog een keer proberen hahahaha.
grtz

Bewerkt (30 juni 2014 21:39)
MaartenDekkers

MaartenDekkers

  • Lid sinds 23 juni 2014
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 juli 2014
  • 10:49

Waarschijnlijk had je een te oude versie van CWM erop gezet, met de app Flashify kun je de nieuwste downloaden en installeren(Wel root nodig)

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #3
  • 6 juli 2014
  • 11:20

dus je hebt van de stockrom af een custom rom erop willen zetten?
heb je voor het flashen van je custom rom een full wipe gedaan in cwm?

pensador

pensador

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 1045
  • Reputatie 30
  • #4
  • 6 juli 2014
  • 11:23

Beetje moeilijk van een afstand te zeggen wat er precies is fout gegaan. Maar dat er iets is fout gegaan is wel duidelijk…heb je van ultinarom wel een goede (volledige) versie gepakt?ik raad je aan te beginnen met v15. Is niet de nieuwste maar draait goed. Er zit een update aan te komen…(versie 17) maar dat kan ook nog wel even duren. Ook zou ik cwm echt aan de kant gooien en voor twrp gaan. Dan is een betere en stabielere recovery. Cwm loopt vaak vast met aroma…twrp niet…succes

vedici

vedici

  • Lid sinds 10 augustus 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 juli 2014
  • 11:31

Morgen heren.
alvast thnx voor de reactie.
heb alweer nieuw topic gemaakt omdat ik mijn baseband-versie kwijt ben maar dat is ander topic.
@maarten ja klopt oude versie cwm daar ben ik nu ook achter gekomen.
@angelo wilde er een custom rom op zetten lukte niet dus weer terug naar stock rom dat is me gelukt ej ik had full wipe gedaan en zelfs backup gemaakt. eerste keer niet gedaan.
@pensador ik heb rom van de site zelf gehaald en nog een geken bij xda voor zekerheid en ja ik werkte met cwm dus kan beter twrp pakken dus.
alvast bedankt voor de tips luitjes

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 6 juli 2014
  • 11:58

wat die twrp betreft dat is persoonlijke keuze denk ik.ik ben voorstander van cwm.ofwel had je een bad download van de zip .ofwel zoals hier iemand al heeft gehad geen juiste full wipe gedaan.normaal full wipe is wipe data/factory reset wipe cache wipe dalvik dan bij mount and storage doe je format system en format data en eventueel cache.zo heeft dit geholpen bij die andere persoon door een juiste wipe te doen .kreeg ook constant fouten tijdens het flashen.

vedici

vedici

  • Lid sinds 10 augustus 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #7
  • 6 juli 2014
  • 12:05

ok die zal ik meenemen.
maar kreeg elke keer status 7 installation aborted.
dus ik ben er maar mee opgehouden.
ik begrijp dat ik iets verkeerd gedaan heb.

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #8
  • 6 juli 2014
  • 12:07

wat die fout 7 betreft dat weet ik niet .maar wel de juiste procedure volgen is heel belangrijk .

vedici

vedici

  • Lid sinds 10 augustus 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #9
  • 6 juli 2014
  • 12:09

ok dat begrijp ik.
en hou me erook aan vergeet soms wel eens iets maar ok.
ik zal die fout melding eens gaan opzoeken.

pensador

pensador

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 1045
  • Reputatie 30
  • #10
  • 6 juli 2014
  • 12:47

Cwm niet gebruiken heeft niks met persoonlijke smaak te maken hoor….het werkt gewoon niet goed icm aroma…as simple as that

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren