Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

wappiesoft

wappiesoft

  • Lid sinds 23 januari 2011
  • Berichten 853
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 augustus 2013
  • 18:26

Er is een update uitgekomen voor de Galaxy S III.
Het is een update van 4.1.2 I9300XXEMG6 PHN.
Heb hem net met Kies ge��pdate.

Samsung Mobile fan. We hebben nu: 2x Galaxy S5 G900F, 2x Galaxy S4 i9505, 1x Galaxy tab2 7“ P3110, 1x Galaxy tab3 7“ SM-T210, 1x Galaxy Note 10.1 N8010, 3x Galaxy Tab3 7.0 Light SM-T110 en nu ook 2x de Galaxy Tab S 10.5” SM-T800 Titanium

martin99

martin99

  • Lid sinds 01 december 2010
  • Berichten 205
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 augustus 2013
  • 21:56

Mij lukt het dus niet de update binnen te halen, ook niet met KIES. Met KIES krijg ik de melding: Uw apparaat ondersteunt geen softwareupgrades via KIES, huidige versie PDA:ME2, Phone:LL1, CSC:ME2 (DBT). Ik vermoed dat bij de laatst uitgevoerde reparatie een Duitse versie op mijn telefoon is gezet. Ik heb geprobeerd via Odin de Nederlandse versie er op te krijgen, maar dut lukt ook niet. Odin lijkt de hele procedure goed te doorlopen, maar de Duitse software blijft er op staan. Vreemde is wel dat als ik *#1234# invoer wel de (volgens mij) Nederlandse versie wordt getoond, namelijk:
AP: I9300XXEME2
CP: I9300CEELL1
CSC: I9300PHNEME2

Wie weet wat er aan de hand is?

wappiesoft

wappiesoft

  • Lid sinds 23 januari 2011
  • Berichten 853
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 augustus 2013
  • 07:59

martin99
Mij lukt het dus niet de update binnen te halen, ook niet met KIES. Met KIES krijg ik de melding: Uw apparaat ondersteunt geen softwareupgrades via KIES, huidige versie PDA:ME2, Phone:LL1, CSC:ME2 (DBT). Ik vermoed dat bij de laatst uitgevoerde reparatie een Duitse versie op mijn telefoon is gezet. Ik heb geprobeerd via Odin de Nederlandse versie er op te krijgen, maar dut lukt ook niet. Odin lijkt de hele procedure goed te doorlopen, maar de Duitse software blijft er op staan. Vreemde is wel dat als ik *#1234# invoer wel de (volgens mij) Nederlandse versie wordt getoond, namelijk:
AP: I9300XXEME2
CP: I9300CEELL1
CSC: I9300PHNEME2

Wie weet wat er aan de hand is?

Heb je nadat je via Odin de Nederlandse geflasht heb ook een factoy reset uitgevoerd?

Samsung Mobile fan. We hebben nu: 2x Galaxy S5 G900F, 2x Galaxy S4 i9505, 1x Galaxy tab2 7“ P3110, 1x Galaxy tab3 7“ SM-T210, 1x Galaxy Note 10.1 N8010, 3x Galaxy Tab3 7.0 Light SM-T110 en nu ook 2x de Galaxy Tab S 10.5” SM-T800 Titanium

luczjwame

luczjwame

  • Lid sinds 18 februari 2012
  • Berichten 144
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 augustus 2013
  • 09:55

wappiesoft
martin99
Mij lukt het dus niet de update binnen te halen, ook niet met KIES. Met KIES krijg ik de melding: Uw apparaat ondersteunt geen softwareupgrades via KIES, huidige versie PDA:ME2, Phone:LL1, CSC:ME2 (DBT). Ik vermoed dat bij de laatst uitgevoerde reparatie een Duitse versie op mijn telefoon is gezet. Ik heb geprobeerd via Odin de Nederlandse versie er op te krijgen, maar dut lukt ook niet. Odin lijkt de hele procedure goed te doorlopen, maar de Duitse software blijft er op staan. Vreemde is wel dat als ik *#1234# invoer wel de (volgens mij) Nederlandse versie wordt getoond, namelijk:
AP: I9300XXEME2
CP: I9300CEELL1
CSC: I9300PHNEME2

Wie weet wat er aan de hand is?

Heb je nadat je via Odin de Nederlandse geflasht heb ook een factoy reset uitgevoerd?

Ik heb dit precies zo !
Na dat ik de s3 ge un-root heb en de stock rom heb geflasht met odin krijg ik heel af en toe duitse meldingen (terwijl ik wel de nederlandse rom heb geflasht) tevens krijg ik dezelfde melding in KIES dat het toestel geen updates ondersteund.
Ik hoop wel dat ik dadelijk de 4.3 update gewoon binnen krijg
Edit;

Ik krijg met *#1234#
AP: I9300XXEMC2
CP: I9300BUEMC2
CSC: I9300VFGEMD1

Bewerkt (15 augustus 2013 09:56)
annoklar

annoklar

  • Lid sinds 08 november 2011
  • Berichten 75
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 augustus 2013
  • 11:30

Update is ook hier uitstekend verlopen. Ik zie reacties over een MC2 en ME2 versie. Ik heb zelf de MG2 versie die via Kies prima update.

martin99

martin99

  • Lid sinds 01 december 2010
  • Berichten 205
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 augustus 2013
  • 14:36

@wappiesoft, ik heb geen factoryreset uitgevoerd., wel heb ik inmiddels via Sammobile de laatste versie op mijn toestel gekregen. Als ik het toestel aansluit op Kies, krijg ik weer dezelfde melding. Met *#1234# zie ik dat de nieuwe versie XXEMG6 wordt aangegeven.
Zal nog eens proberen een factory reset te doen en kijken wat er dan gebeurt.

wools

wools

  • Lid sinds 16 augustus 2010
  • Berichten 1064
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 augustus 2013
  • 18:50

martin99
@wappiesoft, ik heb geen factoryreset uitgevoerd., wel heb ik inmiddels via Sammobile de laatste versie op mijn toestel gekregen. Als ik het toestel aansluit op Kies, krijg ik weer dezelfde melding. Met *#1234# zie ik dat de nieuwe versie XXEMG6 wordt aangegeven.
Zal nog eens proberen een factory reset te doen en kijken wat er dan gebeurt.
factory reset helpt zeker

martin99

martin99

  • Lid sinds 01 december 2010
  • Berichten 205
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 augustus 2013
  • 20:51

wools
martin99
@wappiesoft, ik heb geen factoryreset uitgevoerd., wel heb ik inmiddels via Sammobile de laatste versie op mijn toestel gekregen. Als ik het toestel aansluit op Kies, krijg ik weer dezelfde melding. Met *#1234# zie ik dat de nieuwe versie XXEMG6 wordt aangegeven.
Zal nog eens proberen een factory reset te doen en kijken wat er dan gebeurt.
factory reset helpt zeker
De factoryreset heeft inderdaad geholpen, Kies is weer bruikbaar.
Alleen nu problemen met het binnenhalen van een aantal app's via de Playstore, ik krijg nu foutmeldingen (fout 920).

martin99

martin99

  • Lid sinds 01 december 2010
  • Berichten 205
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 augustus 2013
  • 20:51

wools
martin99
@wappiesoft, ik heb geen factoryreset uitgevoerd., wel heb ik inmiddels via Sammobile de laatste versie op mijn toestel gekregen. Als ik het toestel aansluit op Kies, krijg ik weer dezelfde melding. Met *#1234# zie ik dat de nieuwe versie XXEMG6 wordt aangegeven.
Zal nog eens proberen een factory reset te doen en kijken wat er dan gebeurt.
factory reset helpt zeker
De factoryreset heeft inderdaad geholpen, Kies is weer bruikbaar.
Alleen nu problemen met het binnenhalen van een aantal app's via de Playstore, ik krijg nu foutmeldingen (fout 920).
21,15 uur: Google Playstore lijkt weer te werken

Bewerkt (15 augustus 2013 21:17)
meule

meule

  • Lid sinds 16 november 2011
  • Berichten 1379
  • Reputatie 220
  • #10
  • 15 augustus 2013
  • 21:24

Factory reset is niet nodig aangezien je in dezelfde androidversie blijft. Wel is het nodig je cache te legen via recovery. Zo blijven je persoonlijke gegevens bestaan maar wordt je systeem wel “opgeschoond”

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren