Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

thebest07111

thebest07111

  • Lid sinds 07 april 2013
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 mei 2013
  • 14:43

hallo.

is het mogelijk om het ram te upgraden van mijn s3.
ik zag iemand op youtube die had een s3 en 2 gb ram.

gr

Sander

Bewerkt (2 mei 2013 14:43)
AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #2
  • 2 mei 2013
  • 15:48

Als je zoiets wilt, zoals je telefoon versnellen, dan zul je toch echt moeten rooten.

Misschien is er op XDA meer te vinden.

Geert

Bewerkt (2 mei 2013 15:48)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

Ert0o

Ert0o

  • Lid sinds 22 augustus 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 mei 2013
  • 19:05

thebest07111;403537
hallo.

is het mogelijk om het ram te upgraden van mijn s3.
ik zag iemand op youtube die had een s3 en 2 gb ram.

gr

Sander

is dat niet de GT 9305 de LTE versie??

Bewerkt (6 mei 2013 19:05)
Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #4
  • 6 mei 2013
  • 20:42

thebest07111;403537
hallo.

is het mogelijk om het ram te upgraden van mijn s3.
ik zag iemand op youtube die had een s3 en 2 gb ram.

gr

Sander
Als het al mogelijk is, dan alleen door een zware technische ingreep, want dan moet de huidige hoeveelheid ram vervangen worden door een grotere hoeveelheid, en dan is het de vraag of de rest van de hardware ermee overweg kan.
Kortom dat is niet iets dat je zelf kunt doen, als het al mogelijk is.

Bewerkt (6 mei 2013 20:42)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

thebest07111

thebest07111

  • Lid sinds 07 april 2013
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 mei 2013
  • 21:10

Oke. Dan laat ik het maar.

Ik weet niet of het de lte versie was

Bewerkt (6 mei 2013 21:10)
ricksIII

ricksIII

  • Lid sinds 20 augustus 2012
  • Berichten 862
  • Reputatie 60
  • #6
  • 6 mei 2013
  • 21:51

de Amerikaanse versies hebben een 2GB RAM. En een dual core snapdragon Processor.

En de internationale versie die wij over het algemeen hebben, heeft quad core exynos Processor met 1 GB RAM.

Bewerkt (6 mei 2013 21:51)
thebest07111

thebest07111

  • Lid sinds 07 april 2013
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 mei 2013
  • 08:20

Dan zal het daar aan liggen.
Is er een rede voor dt zei een ander toestel krijgen?

Bewerkt (7 mei 2013 08:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren