Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6008
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #1
  • 18 februari 2013
  • 16:43

Met het eerdere topic in het algemene vragen forum waar je ook in had gepost.

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)
harkemacity

harkemacity

  • Lid sinds 12 mei 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 februari 2013
  • 18:12

ik heb al meerdere browers geprobeerd maar ik krijg het er niet uit ook niet bij instellingen dus wie heeft de oplossing ben wel benieuwt haha

Bewerkt (21 mei 2013 13:44)
harkemacity

harkemacity

  • Lid sinds 12 mei 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 februari 2013
  • 19:19

nee REGGIE64 ik heb nog geen oplossing kunnen vinden zodra ik meer weet of het probleem heb opgelost laat ik het je natuurlijk weten maar mocht jij het probleem eerder hebben verholpen zou u mij daar dan ook bericht van kunnen doen bedankt alvast

Bewerkt (21 mei 2013 13:44)
Reggie64

Reggie64

  • Lid sinds 15 mei 2010
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 februari 2013
  • 19:27

Afgesproken Harkemacity

Bewerkt (21 mei 2013 13:44)
harkemacity

harkemacity

  • Lid sinds 12 mei 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 februari 2013
  • 20:45

REGGIE64 ik heb volgens mij het probleem gevonden ik ben naar: instellingen>toegankelijkheid>internettoegang verbeteren uitschakelen gegaan en toe was het probleem bij mij opgelost ik hoop dat je er wat aan hebt (dan zet je de webscripts uit)

Bewerkt (21 mei 2013 13:44)
bart1965

bart1965

  • Lid sinds 23 juni 2010
  • Berichten 65
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 februari 2013
  • 10:13

Ik kan me precies herinneren dat ik ook eens last heb gehad van een kader rond mijn scherm maar dat was nog met de sgs 2. Uiteindelijk heb ik de fabrieksinst terug geplaatst en opnieuw begonnen met alles aan te passen.

Bewerkt (21 mei 2013 13:44)
Reggie64

Reggie64

  • Lid sinds 15 mei 2010
  • Berichten 27
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 februari 2013
  • 10:17

@ Harkemacity. Dit was de oplossing, bedankt voor de tip en je reactie!!!!

Bewerkt (21 mei 2013 13:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren