Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 februari 2013
  • 13:19

Okee jongens en meisjes, Ik heb een probleempje. Ik heb voorheen altijd op mijn S3 de Poolse ROM gehad ( snellere officiele updates ) en nu wilde ik CM 10.1 Nightly erop mikken. Ik heb dus even mijn S3 geroot. Vervolgens CMW 6 erop gemikt via ROM Manager. Ik wipe data en cache in mijn recovery. En nu gaat t fout. Ik heb 3 zips. De Kernel. De CM ROM en Gapps. Nu ben ik even kwijt welke volgorde ik wat moet doen. Gapps flashed die sowieso zonder problem maar bij zowel de Kernel als de CM ROM zelf krijg ik INSTALLATION ABORTED. Kan iemand mij vertellen wat ik over het hoofd gezien heb? Q

Bewerkt (21 mei 2013 13:42)
-Danny-

-Danny-

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 februari 2013
  • 14:10

Heb je hier de instructies goed gelezen? [url=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2035141][ROM][GT-I9300][JB][4.2.1] CyanogenMod 10.1 official nightlies // discussion thread - xda-developers[/url]

Bewerkt (21 mei 2013 13:42)
Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 februari 2013
  • 16:28

Nja die heb ik toevallig niet gelezen maar ik heb het wel exact zo gedaan. CM 10.1 heeft minimaal CMW 6 nodig. Die heb ik. Dus ik snap niet waarom die de boel abort als ik CM10 probeer te flashen.

Bewerkt (21 mei 2013 13:42)
-Danny-

-Danny-

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 februari 2013
  • 18:25

Heb je wel de juiste rom gedownload voor jouw toestel ? Probeer het zip bestand (rom) eens uit te pakken om te kijken of het niet beschadigd is. Dat heb ik namelijk wel eens gehad. Heb je de laatste CWM erop staan ? Anders zou ik het niet weten, je zou je probleem nog wel kunnen melden op het xda forum.

Bewerkt (21 mei 2013 13:42)
Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 februari 2013
  • 16:30

Jup CWM 6.0.2.7 heb ik erop staan. Volgens mij was dat de laatste maar ook met de voorgaande boven de 6 zou die het in principe moeten doen begreep ik. Ik zal eens kijken of ik een andere versie kan flashen. Vreemd genoeg about het onmiddelijk en laat hij niet eens een klein beetje progress zien dus het kan nu je het zegt best zijn dat het een beschadigt bestand is.

Bewerkt (21 mei 2013 13:42)
Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 februari 2013
  • 17:34

Nope. Werkt niet. Ik hoopte dat iemand me hier kon vertellen "MAAR JE BENT DIT VERGETEN" maar helaas. Effe op XDA een kiekje nemen dan maar.

Bewerkt (21 mei 2013 13:42)
Ronnymes

Ronnymes

  • Lid sinds 23 januari 2013
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 februari 2013
  • 16:25

Het lijkt wel of je toestel niet goed is geroot is, probeer het ander

Bewerkt (21 mei 2013 13:43)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren