Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Joopsloop

Joopsloop

  • Lid sinds 22 augustus 2012
  • Berichten 324
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 januari 2013
  • 19:39

Beste,

Weet iemand hoe ik die uitgebloeide paardebloem in mijn patroonscherm kan veranderen?
Als ik naar instellingen–display–achtergrond-vergrendelscherm ga, kan ik het inderdaad wijzigen, maar eenmaal in het patroonscherm staat die maffe pluizebol er weer.

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
AndroidGeert

AndroidGeert

  • Lid sinds 09 november 2011
  • Berichten 1693
  • Reputatie 20
  • #2
  • 27 januari 2013
  • 19:42

Als je een plaatje hebt in de gallerij, kun je deze instellen als vergrendelscherm.
Dan heb je daar een andere achtergrond en zal hij weg moeten zijn.

Geert

Bewerkt (24 april 2013 16:12)

Telefoons:
- OnePlus One
- OnePlus Two

Joopsloop

Joopsloop

  • Lid sinds 22 augustus 2012
  • Berichten 324
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 januari 2013
  • 19:49

Geert, dit werkt dus niet. De paardebloem blijft terugkomen

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
Cichlidroid

Cichlidroid

  • Lid sinds 10 juli 2012
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #4
  • 27 januari 2013
  • 20:38

Probeer het is met quicpic…ga naar het plaatje wat je wilt..linksonder drukken…set as vergrendelscherm en dan bijsnijden met Gallerij…that shall do the trick(hoop ik )

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
Joopsloop

Joopsloop

  • Lid sinds 22 augustus 2012
  • Berichten 324
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 januari 2013
  • 20:53

Ik heb Quicpic en het geprobeert, maar……..dat stuk onkruid blijft terugkomen. Terwijl ik zeker weet dat ik het op de goede manier doe.

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
Cichlidroid

Cichlidroid

  • Lid sinds 10 juli 2012
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 januari 2013
  • 21:00

Hmm heb je wel bijsnijden met gallerij gedaan dan dus niet bijsnijden met quicpic zelf…dat werkte bij mij

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6039
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #7
  • 27 januari 2013
  • 21:09

Gek dat het niet werkt bij je. Als ik uitvoer wat je in je eerste bericht schrijft krijg ik een ander plaatje bij mijn lockscreen.

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
Joopsloop

Joopsloop

  • Lid sinds 22 augustus 2012
  • Berichten 324
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 januari 2013
  • 21:29

Ik zal toch geen nep s3 hebben? Ding komt gewoon bij de Belcompany vandaan.

———- Update van bericht ———-

Even voor de duidelijheid:

- Ik heb het via instellingen geprobeert.

- Ik heb het via Quicpic geprobeert.

- Ik heb het via Gallerij geprobeert.

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
Cichlidroid

Cichlidroid

  • Lid sinds 10 juli 2012
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 januari 2013
  • 21:53

Maar heb je ook bijgesneden met gallerij dan?
Normaal kan je kiezen..eenmaal gebruiken of altijd…die moet je ff weer terug zien te krijgen…quickpic opnieuw erop zetten en dan nog een keer proberen bijv..anders weet ik het nie..

Bewerkt (24 april 2013 16:12)
Joopsloop

Joopsloop

  • Lid sinds 22 augustus 2012
  • Berichten 324
  • Reputatie 0
  • #10
  • 27 januari 2013
  • 21:59

Ja, via gallerij en Quicpic. Maar misschien doe ik iets fouts met het bijsnijden ofzo?

Bewerkt (24 april 2013 16:12)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren