Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 januari 2013
  • 13:57

Kan je nergens in de galey aangeven welke dirs hij wel of niet moet tonen?Nu is het een janboel.Als ik galery uitschakel, want de meeste tijd gebruik ik quickpic, dan laat de foto app niet meer zien welke ik net gemaakt heb.Kan ik in de foto app dus niet aangeven dat hij dat via quickpic moet doen, erg irritant.

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 20 januari 2013
  • 14:00

Volgens mij moet je dan met je file explorer een bestand aanmaken in de map welke je niet meer wilt zien met de naam .nomedia
Dan zal de media scanner die map negeren.

Bewerkt (24 april 2013 16:11)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 januari 2013
  • 16:03

Dat is onbegonnen werk.
Alleen al al die mappen van tomtom en sygic.
Dus eigenlijk waardeloos die gallery.

In foto App kun je het niet veranderen??

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6016
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 20 januari 2013
  • 16:07

Je kunt evt. de gegevens wissen van de gallery of de gehele app uitschakelen, wellicht dat ie dan automatisch quickpic pakt.

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2306
  • Reputatie 70
  • #5
  • 20 januari 2013
  • 16:16

In Quickpic moet je in de instellingen even aangeven welke mappen je wilt zien. De fotocamera app is inderdaad gekoppeld aan de galerij. Die delen een aantal functies met elkaar.
Een .nomedia bestand maken is niet zo heel erg veel werk en niet moeilijk. Daar is namelijk een app voor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiokuma.nomedia&hl=nl

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
harmony895

harmony895

  • Lid sinds 24 juni 2010
  • Berichten 339
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 januari 2013
  • 10:21

Johan bedankt voor de tip.
Dit werkt goed en snel.

———- Update van bericht ———-

Jammer app werkt alleen met intern geheugen, krijg hem niet werkend op de sd kaart.

Bewerkt (24 april 2013 16:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren