Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 januari 2013
  • 17:38

Hey, sinds ik naar jelly bean heb geupdate laad mijn galaxy s3 heel sloom. Ook met custom roms. Andere kernels.

ene keer gaat het snel en de andere keer niet. De ene keer staat hij gewoon op de lader en loopt batterij alsnog leeg. Opladen gaat soms even snel als dat je batterij leeg gaat met afentoe wat gebruiken. Dit is echt enorm sloom. Ff snel opladen heeft dus geen nut. Telefoon zit nu 1.5 uur aan de lader en het is maar van 10 naar 20% gestegen… Dit had ik op android 4.0 niet. Soms trouwens op jelly bean gaat hij wel sneller laden. Veel sneller. Maar vaak gewoon heel sloom. Zoals nu. Soms wat sneller.

Ik heb de kabel van mij oude xperia x10 gebruikt en de oplader maar alsnog even sloom. Ik las op xda dat als ik een andere usb kabel voor de galaxy s3 koop dat het probleem is opgelost… Wat zeggen jullie? Dit is echt vervelend!!

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2305
  • Reputatie 70
  • #2
  • 8 januari 2013
  • 18:20

Het kan inderdaad aan de kabel liggen. Probeer het ook eens aan een USB poort van je computer.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 januari 2013
  • 18:45

Natuurlijk heb ik alles al geprobeerd behalve andere kabel kopen… dus… Im lost.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
lee

lee

  • Lid sinds 05 augustus 2011
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 januari 2013
  • 21:02

denk niet dat het door de kabel komt. met de originele S3 kabel en lader zou die normaal moeten opladen. ik heb zelf ook wel eens de kabel van mijn oude X10 gebruikt (kabel van de x10 in de lader van de s3) en daarmee laad die ook normaal op

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
ronald24e

ronald24e

  • Lid sinds 04 november 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 januari 2013
  • 13:42

Ik heb dit probleem zelf ook na de update, geen idee waar het aan ligt helaas maar gemiddeld laadt mijn telefoon met 15% per uur op.

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 januari 2013
  • 16:12

ronald24e;372566
Ik heb dit probleem zelf ook na de update, geen idee waar het aan ligt helaas maar gemiddeld laadt mijn telefoon met 15% per uur op.

Ja klopt, en nu laad die zelfs niet op met AC maar gaat me ****ing batterij percentage zelfs omlaag :s!!!! Dit is echt *****. Ik heb liever battery drain.. Dat is makkelijk opgelost. Misschien maar is cyanogenmod proberen..

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
aryanazi

aryanazi

  • Lid sinds 07 januari 2013
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #7
  • 9 januari 2013
  • 17:47

ronald24e;372566
Ik heb dit probleem zelf ook na de update, geen idee waar het aan ligt helaas maar gemiddeld laadt mijn telefoon met 15% per uur op.

Hier heeft mijn SIII ook last van, en wel sinds de update naar 4.1.2

Weet iemand waar dit door komt?

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2305
  • Reputatie 70
  • #8
  • 9 januari 2013
  • 18:34

Misschien eens een batterystat reset doen als deze 100% opgeladen is?
Het komt wel vaker voor dat na het installeren van een nieuwe rom de battery stats niet meer kloppen.

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
Chida

Chida

  • Lid sinds 30 oktober 2010
  • Berichten 614
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 januari 2013
  • 21:06

JohandeJong;372675
Misschien eens een batterystat reset doen als deze 100% opgeladen is?
Het komt wel vaker voor dat na het installeren van een nieuwe rom de battery stats niet meer kloppen.

Dit is onzin want battery stats hebben niks te maken met het opladen. En ik heb dat ook al geprobeerd trouwens terwijl ik wist dat het niet zou werken. Maar dit betekent niet dat ik je hulp niet waardeer. Mensen deel jullie ideeen! ik heb DE oplossing nodig :s Telefoon hangt nu 6 uur aan oplader is bijna 100%

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
JohandeJong

JohandeJong

  • Lid sinds 13 januari 2011
  • Berichten 2305
  • Reputatie 70
  • #10
  • 9 januari 2013
  • 21:56

Batterystats en opladen en nieuwe rom kunnen zeker wel invloed op elkaar hebben. Is niet altijd het geval maar op het moment van raadselachtige verschijnselen één van de opties om uit te proberen.
Verder heb ik geen idee. Persoonlijk heb ik er nog nooit last van gehad maar ik gebruik dan ook altijd custom roms (Omega).

Bewerkt (24 april 2013 16:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren