Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 december 2012
  • 19:37

Ik vind Swype op mijn Galaxy S3 een drama. Op de 1 werkte het perfect, maar nu maakt ie van de woorden een zooitje.

Het merendeel van de woorden is fout.

Iemand anders hier last van?

Bewerkt (24 april 2013 15:59)
MurtnR

MurtnR

  • Lid sinds 02 februari 2012
  • Berichten 111
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 december 2012
  • 21:34

Ik gebruik Swiftkey Flow, Swipe gecombineerd met het populaire toetsenbord: swiftkey. Geweldig! de beta is uit, het proberen waar geloof me.

Bewerkt (24 april 2013 15:59)
SstennizZ

SstennizZ

  • Lid sinds 19 oktober 2010
  • Berichten 411
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 december 2012
  • 22:39

Swype beta werkt PERFECT! Beetje zoals hoe het op de voorgaande toestellen werkte. Kan niet meer zonder!
De “swype” die standaard op de s3 gaat is niet van de firma Swype.. Is meer een slap aftreksel van samsung zelf.. Zo van Dat kunnen we zelf wel! Waarop Swype dacht jaja, dan geven wij gewoon een app uit omdat mensen dan vanzelf weer terug komen..

Bewerkt (24 april 2013 15:59)
flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 december 2012
  • 17:10

Dus ik moet de beta swype installeren begrijp ik. Moet ik die van Samsung dan uitzetten of zoiets, of kan ik een keuze maken in instellingen?

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
SstennizZ

SstennizZ

  • Lid sinds 19 oktober 2010
  • Berichten 411
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 december 2012
  • 17:31

Swype | Text Input for Screens
Hij vraagt vanzelf of je de swype beta wil gebruiken..

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 december 2012
  • 19:12

Mooi, maar waar vind ik dat?

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
Roy97

Roy97

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 2414
  • Reputatie 60
  • #7
  • 9 december 2012
  • 19:47

http://www.androidworld.nl/forum/tips-trucs-howtos-geen-vragen-plaatsen/41040-how-swype-op-jouw-toestel.html

Hier heb je n uitleg

Bewerkt (24 april 2013 16:00)

In bezit:
Telefoons:
1. Samsung Galaxy S5 SM-G900F Electric Blue

Android-Verleden
1. Samsung Galaxy S2 GT-I9100
2. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
3. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7105
4. Samsung Galaxy S4 Black Edition GT-I9505


flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 263
  • Reputatie 0
  • #8
  • 9 december 2012
  • 20:23

Day had ik zelf kunnen vinden, bedankt. :shy:

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
Sybian

Sybian

  • Lid sinds 07 augustus 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 december 2012
  • 21:18

Ik heb hier ook last van. Sinds die laatste update geloof ik. Mijn woordenboek is weg en ik kan ook geen nieuwe woorden toevoegen. Heel naar

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #10
  • 9 december 2012
  • 21:57

het origineel heeft sinds dat de S3 uitgekomen is niet meer correct gewerkt ,geloof ik . bij mij in ieder geval niet . Ikgebruik Swypebèt beta , werkt perfect !

Bewerkt (24 april 2013 16:00)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren