Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

peterksr

peterksr

  • Lid sinds 15 juli 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 oktober 2012
  • 16:18

goede middag,

ik heb zelf wat *.apk bestanden gedownload en wil deze op de phone zetten maar krijg steeds de melding installeren geblokkeerd bestanden zijn niet afkomstig van google play.
ik ben hier een newbee dus deze phone is ook nieuw voor mij.
wie zou mij verder kunnen helpen ?
hij draaid op android 4.1.1 en heeft een wanamlite rom

gr peter

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 19 oktober 2012
  • 16:27

Onder instellingen ga je naar applicaties en zet je onbekende bronnen aan.
Let wel op dat je hiermee de poorten open zet voor ongecontroleerde content.

Ik weet niet waar je de APK's vandaan hebt?

Bewerkt (24 april 2013 15:43)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

peterksr

peterksr

  • Lid sinds 15 juli 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 oktober 2012
  • 16:59

Sander M;349180
Onder instellingen ga je naar applicaties en zet je onbekende bronnen aan.
Let wel op dat je hiermee de poorten open zet voor ongecontroleerde content.

Ik weet niet waar je de APK's vandaan hebt?

hallo,

als ik naar instellingen ga zie ik wel applicatiebeheer staan maar als ik dit open zie ik alleen mijn reeds geinstaleerde apps staan en zie nergens onbekende bronnen inschakelen.

gr peter

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #4
  • 19 oktober 2012
  • 17:01

Bij instellingen staat dit als het goed is onder beveiliging

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
peterksr

peterksr

  • Lid sinds 15 juli 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 oktober 2012
  • 17:39

dank jullie wel is gelukt nu

Bewerkt (24 april 2013 15:43)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren