Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #1
  • 18 oktober 2012
  • 18:40

Dutch;348859
Hey! Mijn vrouw heeft ook een Note 10.1! Super gadget freak, zij.

ehhhhhhhh wrong topic?

Bewerkt (24 april 2013 15:43)

AW Forum Queen voor het leven

enrico1972

enrico1972

  • Lid sinds 18 oktober 2012
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 oktober 2012
  • 19:24

Sinds gisteren eindelijk in het bezit van de Samsung Galaxy S3 met een verlengde Vodafone (privé) abonnement
regio Rotterdam en ook ik heb het probleem dat als ik hem op automatische tijd zet dat hij 6 à 7 minuten achter loopt.
Snel maar weer handmatig de tijd ingesteld.

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
Henri-Aalten

Henri-Aalten

  • Lid sinds 26 april 2010
  • Berichten 232
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 oktober 2012
  • 19:48

Nadat het bij mij gisteren even goed leek te gaan, is het nu weer terug.
Ook nu weer 7 minuten achterlopen.

Blijkbaar is het voor Vodafone moeilijk de klok gelijk te zetten.
Ben benieuwd hoelang dit gaat duren.

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
Mimyow

Mimyow

  • Lid sinds 30 september 2012
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 oktober 2012
  • 16:35

Ik heb mijn sgs 2 een paar dagen op handmatige tijds instelling gezet, en nu heb ik net de automatische instelling aan gezet, en het lijkt gefixed. De tijd van mijn sgs 2 loopt nu weer goed. Dus ik denk dat Vodafone er naar heeft gekeken!

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
Petra72

Petra72

  • Lid sinds 07 december 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 oktober 2012
  • 20:09

Dacht dat ik alleen was. Maar het is dus een algemeen probleem. Mijn Wildfire S is van de week geroot, nieuwe ROM opgezet.
Maar het zou kunnen dat het daarvoor ook al was, maar dat ik er geen erg in had.
Ik kan hem wel handmatig goed zetten. Tijd blijft dan ook goed staan.

Oja, Vodafone en woon een half uurtje onder Rotterdam.

Bewerkt (24 april 2013 15:43)
JackyX

JackyX

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 95
  • Reputatie 0
  • #6
  • 22 oktober 2012
  • 15:12

Hier heeft het probleem zich vanzelf (lees: “via Vodafone”) opgelost…

Bewerkt (24 april 2013 15:44)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren