Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

man2u2

man2u2

  • Lid sinds 29 september 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 oktober 2012
  • 17:48

Ik heb een Galaxy S3,hij is geroot maar aan de rom of kernel wat dat ook wil zeggen waag ik me niet…
Wat ik me afvroeg is of ik in mijn situatie een automatische update van jellybean zal krijgen via KIES in de loop van oktober.
Mvg
Manu

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6008
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 4 oktober 2012
  • 21:18

Verplaatst naar het juiste (Samsung Galaxy S III) forum. Je titel sluit niet helemaal aan bij je vraag. Deze kun je wijzigen door je eerste bericht te bewerken ->meer opties.

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
pensador

pensador

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 1045
  • Reputatie 30
  • #3
  • 4 oktober 2012
  • 23:48

man2u2;344652
Ik heb een Galaxy S3,hij is geroot maar aan de rom of kernel wat dat ook wil zeggen waag ik me niet…
Wat ik me afvroeg is of ik in mijn situatie een automatische update van jellybean zal krijgen via KIES in de loop van oktober.
Mvg
Manu

Wat ik tot nu toe heb gelezen zou dat inderdaad wel gewoon moeten werken….

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
cdman19800

cdman19800

  • Lid sinds 20 september 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 oktober 2012
  • 00:31

Neen, eerst moet je je root saven dmv rootkeeper, daarna je bootloader terug locken, update doen naar jb en daarna je root restoren met rootkeeper.

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2801
  • Reputatie 60
  • #5
  • 5 oktober 2012
  • 07:04

cdman19800;344801
Neen, eerst moet je je root saven dmv rootkeeper, daarna je bootloader terug locken, update doen naar jb en daarna je root restoren met rootkeeper.

??? Dit klinkt een beetje abracadabra
Kun je uitleggen wat rootkeeper is een beschrijven wat het doet ?

@TS , mocht je deze update nou niet krijgen, kan je hem ook flashen dmv het originele software van de site samfirmware te downloaden en dan geen flashen net Odin . Mocht daarna je roottoegang weer een zijn zal je weer de root er op moeten zetten . Ik persoonlijk zou kies links laten liggen en het via Odin doen .

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
Joram

Joram

  • Lid sinds 08 november 2010
  • Berichten 564
  • Reputatie 0
  • #6
  • 5 oktober 2012
  • 10:11

Werkt soms, soms niet..

Werkt het via Kies, dan ff weer rooten vis Odin en klaar ben je.

Werkt het niet, update downloaden en via Odin flashen.

Bewerkt (24 april 2013 15:39)

SAMSUNG Galaxy S3 GT-I9300

Rooted
Omega v58. JB
KitKat Style Revolutions
Boeffla 5.1




lee

lee

  • Lid sinds 05 augustus 2011
  • Berichten 47
  • Reputatie 0
  • #7
  • 5 oktober 2012
  • 10:30

DaveDH;344813
??? Dit klinkt een beetje abracadabra
Kun je uitleggen wat rootkeeper is een beschrijven wat het doet ?

@TS , mocht je deze update nou niet krijgen, kan je hem ook flashen dmv het originele software van de site samfirmware te downloaden en dan geen flashen net Odin . Mocht daarna je roottoegang weer een zijn zal je weer de root er op moeten zetten . Ik persoonlijk zou kies links laten liggen en het via Odin doen .

Hij bedoeld voodoo rootkeeper, dit is een app die je kan downloaden in google play. met deze app kan je een backup maken van je root en je root met 1 klik verwijderen of weer terugzetten. het enige wat je hoeft te doen is de app installeren en de rest wijst zich vanzelf. Heb het zelf nooit geprobeert en volgens mij werkt het ook niet op de S3

Bewerkt (24 april 2013 15:39)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren