Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Ert0o

Ert0o

  • Lid sinds 22 augustus 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 oktober 2012
  • 18:22

Sinds een paar dagen kan ik niet meer bellen of gebeld worden.
Als ik probeer te bellen hoor ik dat niet overgaan maar de ontvanger ziet het wel dat ik bel.
De persoon kan wel opnemen maar dan het lijn doodstil. (geen geluid bij beller en ontvanger).

Soms staat er ook opeens van: Buiten servicegebied ofzo en heb ik ong 10sec geen 3G.

Het is een T-mobile simkaart. Ligt het aan t-mobile(storing) of aan mijn tel.


Ik had via odin deze firmware erop gegooid misschien dat die daarna weer zou doen maar ook neit gelukt:
I9300XXBLH1_I9300PHNBLH1_PHN\I9300XXBLH1_I9300PHNBLH1_I9300CELH1_HOME.tar.md5


Wie kan me hiermee helpen.

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #2
  • 2 oktober 2012
  • 19:14

Heb jij de telefoon los gekocht of bij Tmobile. Dit kan ook bij tmobile zijn aangezien het niet de beste provider is

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
Ert0o

Ert0o

  • Lid sinds 22 augustus 2011
  • Berichten 53
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 oktober 2012
  • 19:19

melvintje;344127
Heb jij de telefoon los gekocht of bij Tmobile. Dit kan ook bij tmobile zijn aangezien het niet de beste provider is

Ik heb de telefoon via internet gekocht. PDAshop.nl - PDA-specialist - alle PDA's, alle accessoires
Het is dus een abbo vn tmobile.

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
Caspar107

Caspar107

  • Lid sinds 23 juni 2011
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 oktober 2012
  • 01:11

Neem eens contact op met T-Mobile, had je vorige telefoon ook deze Tmobile sim?

Heb je het probleem overal of op één plek? Misschien heb je verminderde

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
christofano

christofano

  • Lid sinds 13 november 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #5
  • 13 november 2012
  • 20:38

Caspar107;344479
Neem eens contact op met T-Mobile, had je vorige telefoon ook deze Tmobile sim?

Heb je het probleem overal of op één plek? Misschien heb je verminderde


Heeft u het probleem verholpen ik heb net hetzelfde probleem ..

mvg

chris

Bewerkt (24 april 2013 15:51)
Peteronline

Peteronline

  • Lid sinds 12 november 2012
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 november 2012
  • 22:27

Het klinkt misschien vreemd, maar op een ander forum is gelijkaardig probleem opgelost doordat het gaatje van de microfoon bevuild was.
Dus check dit voor alle zekerheid eens na! ;-)

Bewerkt (24 april 2013 15:52)
apieschapie

apieschapie

  • Lid sinds 18 januari 2010
  • Berichten 70
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 november 2012
  • 23:23

Kan je wel fatsoenlijk smsen? Anders kan het ook aan het simkaartje liggen.
Als dat zo is kan je naar een zaak gaan wie t-mobile verkopen om een sim wissel aan te vragen.

En wat Peter zegt, Check ff de minuscule gaatjes aan boven en onderzijde of deze nog vrij zijn.

Bewerkt (24 april 2013 15:52)
Hans71

Hans71

  • Lid sinds 16 augustus 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #8
  • 16 november 2012
  • 21:31

Ook ik heb af en toe hetzelfde probleem. Het scherm springt op “kiezen” en dan gaat de klok lopen alsof er verbinding is. De ontvanger heeft dan opgenomen, maar noch ik, noch de ontvanger hoort iets.
ik bel met KPN.
Peen oplossing zou dus welkom zijn.

Bewerkt (24 april 2013 15:52)
Theo.

Theo.

  • Lid sinds 13 oktober 2012
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 november 2012
  • 19:05

Dat probleem heb ik dus ook af en toe, exact hetzelfde.
Alleen vraag ik me af of het iets met jelly bean te maken heeft. Heb JB vorige week geinstalleerd, kan me namelijk niet herinneren dat ik dit euvel voor de update ooit heb meegemaakt.
Oplossing zou fijn zijn.

Gr. Theo

Bewerkt (24 april 2013 15:53)
Hans71

Hans71

  • Lid sinds 16 augustus 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 november 2012
  • 20:48

Nog maar even omhoog helpen in de hoop dat iemand een oplossing weet. Voor Jelle bean had ik er ook geen last van.

Bewerkt (24 april 2013 15:54)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren