Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rombo

rombo

  • Lid sinds 06 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 augustus 2012
  • 11:57

ik heb een router met 5ghz en 2.4 ghz.
bij instellen wifi op de galaxy s3 kreeg ik de optie 2.4 of 5ghz. heb ik op 5ghz geklikt.
wifi thuis werkt perfect. op 5ghz.
maar hij vind nu nergens meer een 2.4ghz verbinding.
de optie om te switchen is nergens meer te bekennen.

graag hulp.

mvg Patrick

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 augustus 2012
  • 12:56

Waar heb je destijds die instelling gedaan?
Ik heb al vaker me telefoon ingesteld maar ik kan me niet herinneren dat ik dat ergens heb moeten instellen.

Bewerkt (24 april 2013 15:25)

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

rombo

rombo

  • Lid sinds 06 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 augustus 2012
  • 13:29

ik heb gister mijn telefoon binnen gekregen en bij instalatie wifi kreeg ik de keuze 2.4 of 5 ghz .
maar na update van samsung software geen keuze meer.

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
erce

erce

  • Lid sinds 16 augustus 2011
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 augustus 2012
  • 14:33

Heb ook nog nooit deze optei gezien ????

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 augustus 2012
  • 16:08

Nou sorry heb net even een nieuwe rom erop gezet (stock) en die optie is niet te vinden.

Bewerkt (24 april 2013 15:26)

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

Peter-036

Peter-036

  • Lid sinds 12 november 2011
  • Berichten 2431
  • Reputatie 10
  • #6
  • 17 augustus 2012
  • 19:56

Op mijn SGS 2 vindt WiFinder zowel 2,4 als 5 GHz band signaal, en kan m'n telefoon aan welke dan ook koppelen, misschien een idee?
Moet ik er wel bij melden dat het modem van mijn telefoon erg heet werd op 5 GHz band(en erg veel stroom nam), dus ik beperk me tot 2,4 GHz.

Bewerkt (24 april 2013 15:26)

Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Zyklon

Zyklon

  • Lid sinds 17 augustus 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 augustus 2012
  • 21:13

Ik heb precies hetzelfde probleem op mijn SGS3 . Ik heb een of andere optie geselecteerd dat ik alleen 5ghz verbinding wil en nu krijg ik geen 2.4ghz verbinding te zien. Deze optie heb ik geselecteerd voor de laatste firmware upgrade.

Bewerkt (24 april 2013 15:26)
badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 augustus 2012
  • 22:21

Ik heb me gek gezocht in me telefoon, maar nergens heb ik de optie om die in te stellen/veranderen.

Ik denk dus dat je of een andere rom moet gebruiken of een hardreset en alles opnieuw instellen

Bewerkt (24 april 2013 15:26)

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

rombo

rombo

  • Lid sinds 06 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 augustus 2012
  • 00:13

hard reset en instellingen zijn weer terug.
kan nu weer kiezen 2.4 of 5ghz.

dank jullie voor het meedenken.

Bewerkt (24 april 2013 15:26)
badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #10
  • 18 augustus 2012
  • 00:47

Gelukkig is het opgelost.

Waar zit die instelling nou?
Ik kan hem echt niet vinden.

Bewerkt (24 april 2013 15:26)

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren