Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

carpachio

carpachio

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 178
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 augustus 2012
  • 13:44

DaveDH;332040
ik denk persoonlijk daty je simkaart en/of je sdkaart er niets mee te maken hebt , maar kan me altijd vergissen


Maar waarom heb je nog geen simkaartje dan ?

Omdat er micro-sim in moet. en heb nog een “grote” simkaart.

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
seren

seren

  • Lid sinds 08 augustus 2011
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 augustus 2012
  • 13:49

Ja, dat klinkt als een defect toestel. Ik moest ook wachten op een microsim en kon zonder sim gewoon gebruik maken van de camera. Inruilen voor een werkend exemplaar zou ik zeggen!

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
Pinhead

Pinhead

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 129
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 augustus 2012
  • 10:15

carpachio;332063
Omdat er micro-sim in moet. en heb nog een “grote” simkaart.
Volgens mij kan je elke willekeurige telecom winkel binnenlopen en even je sim kaartje bij laten knippen, fluitje van een cent. Maar als ik het zo lees zou ik daar even mee wachten tot je een werkend toestel hebt… ;-)

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
carpachio

carpachio

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 178
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 augustus 2012
  • 10:43

Op youtube staan tal van filmpjes hoe je die zelf kan knippen. Heb dat geprobeerd, maar ging schijnbaar fout. Ben gister naar een vodafone winkel gegaan, daar krijg je er gewoon een.

Wat betreft de camera. De vodafone medewerker dacht dat het softwarematig was. Heb de telefoon thuis aan de computer gehangen met keis (want dat kunnen ze in de vodafone winkel niet). Maar er waren geen updates. Heb de telefoon nu retour gezonden en krijg een neuw toestel toegezonden.

Bedankt voor de snelle reacties. Toch wel makkelijk, zo'n forum

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
badeendje

badeendje

  • Lid sinds 09 december 2010
  • Berichten 374
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 augustus 2012
  • 11:30

Elke telefoonzaak heeft tegenwoordig wel zo'n knippertje ja.Heb ik ook laten doen en werkt perfect.

Vraag dan gelijk een adaptertje of bewaar het buitenste stuk.Mocht je ooit een normale sim nodig hebben , klik de de kleine er weer in en klaar.

Bewerkt (24 april 2013 15:25)

HTC One M8
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Samsung Galaxy Trend
Rom: Stock
Kernel: Stock
———————
Vodafone Smart 4 turbo
Rom: Stock
Kernel: Stock

saco

saco

  • Lid sinds 24 december 2012
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #6
  • 25 december 2012
  • 01:39

heb het zelfde maar dan met een tab ook een week oud tab 2 7.0 p3110 eerst zwart beeld en dan melding camerafout optie ok gaat ie uit

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
Peter86

Peter86

  • Lid sinds 06 november 2010
  • Berichten 4291
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 december 2012
  • 14:56

bel is naar *#0*# dan kom je in het test menu .. probeer daar de camera is kijken wat die dan doet..

Bewerkt (24 april 2013 16:04)
Dorien_Bogaerts

Dorien_Bogaerts

  • Lid sinds 20 juni 2014
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 juni 2014
  • 13:28

ja ik heb er op dit moment ook last van ik heb hem al zeker een jaar er zit en sim in en al ik heb alles geprobeerd ik hem hem nu weer helemaal gereset maar niks helpt weten jullie misschien waar het aan kan liggen ? ik zou graag weer foto's nemen

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren