Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ton15

ton15

  • Lid sinds 12 juni 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #1
  • 28 juni 2012
  • 15:08

ik heb splashtop op mijn pc geinstalleert en op mijn galaxy s3.
nu kan ik met mijn s3 via mijn eigen draadloos syssteem mijn pc bedienen.
maar via een ander netwerk niet dan krijg failed te zien en kan geen verbinding maken.
ook via mijn 3g verbinding op de s3 krijg ik geen verbinding met mijn pc.
is er iemand met splashtop op een android toestel wie dit wel werkend heeft om de pc te benaderen via een ander netwerk of via de 3g verbinding met de galaxy s3 of een ander android toestel.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
DaveDH

DaveDH

  • Lid sinds 07 november 2010
  • Berichten 2803
  • Reputatie 60
  • #2
  • 28 juni 2012
  • 17:19

Dit kan je ook doen met het programma LogmeIn . werkt vrij goed alleen best traag .dit heb ik in het verleden een aantal keer gebruikt en is best lache

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
ton15

ton15

  • Lid sinds 12 juni 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 juni 2012
  • 18:05

Mijn bedoeling is met splashtop te werken dat werkt gewoon goed geen lag en met audio er bij.
Ik heb splashtop alleen werkend via je eigen wifi netwerk.
En zoals ik gelezen hebt moet het ook via een ander netwerk gaan ook met je 3g netwerk.
Maar dat heb ik nog niet werkend gekregen.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #4
  • 28 juni 2012
  • 18:20

Remote desktop werkt toch ook? Wel even in je router je port forward aanpassen.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
monstuur

monstuur

  • Lid sinds 07 augustus 2010
  • Berichten 121
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 juni 2012
  • 12:09

Teamviewer 7 werkt ook perfect over een 3G verbinding en doet zover ik weet hetzelfde als splashtop.

Probeer het eens zou ik zeggen!

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
JahFlower

JahFlower

  • Lid sinds 07 april 2010
  • Berichten 121
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 juni 2012
  • 16:16

Kijk in de instellingen. Je moet voor 3g een emailadres en een wachtwoord instellen en iets aanvinken. Dit doe je eerst op je pc daarna op je telefoon.

Succes

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
ton15

ton15

  • Lid sinds 12 juni 2012
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 juni 2012
  • 18:16

Ik ga dit proberen met de instellingen met de 3 g netwerk.

Bewerkt (24 april 2013 15:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren