Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

arjancoenen

arjancoenen

  • Lid sinds 26 maart 2011
  • Berichten 363
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 juni 2012
  • 09:08

Afgelopen week toch maar besloten dat ik geen klant meer van Hi wil zijn, vanwege hun toestellease regelingen als enige optie.
Dus mijn abo verlengd bij Vodafone icm een blauwe S3 hehe.
Meteen geroot uiteraard en inmiddels draait ie op Wanamlite Rom v1.2 met Siyah kernel ICS 1.0.
Echt een aanrader!

Hier vind je de Rom:

http://wanamlite.com/

Siyah kernel is inmiddels ge-update naar v1.1:

SiyahKernel for S2 & S3 | “One kernel to rule them all”

Arjan

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
blackspeedy

blackspeedy

  • Lid sinds 23 mei 2011
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 juni 2012
  • 15:00

Ik ben ook al een tijdje opzoek naar een goede rom, alleen ze kunnen me nog net niet overtuigen..

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
L4rko

L4rko

  • Lid sinds 12 juli 2011
  • Berichten 155
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 juni 2012
  • 16:54

blackspeedy;311929
Ik ben ook al een tijdje opzoek naar een goede rom, alleen ze kunnen me nog net niet overtuigen..

Ik zou nog even wachten, er zijn inmiddels een stuk of 10 roms te vinden op XDA maar allemaal nog in de eerste ontwikkelingsfases… Dat houdt in zeer regelmatig updates en kans op bugs…
Binnen 24 uur had ik mijn toestel geroot, maar ik draai nog altijd de stock rom juist om nog even te wachten tot alle kleine knelpunten eruit zijn…

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
blackspeedy

blackspeedy

  • Lid sinds 23 mei 2011
  • Berichten 42
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 juni 2012
  • 18:38

ja ik heb precies het zelfde, ik volg xda ook daar had ik het eigenlijk ook over
Wel heb ik de batterij icon veranderd en de Camera HX-MOD van hyperX.

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
mobrad

mobrad

  • Lid sinds 18 juni 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 juni 2012
  • 16:33

ik heb nu ook een SIII van Vodafone. Hiervoor een witte gehad, na mijn mening was deze sneller. Het enige verschil wat er tussen de blauwe en de witte was is dat bij de blauwe Vodafone software opzit. Is het zo wanneer ik de SIII ga rooten ik van de software van vodafone af ben. En werkt het dan nog met kies. Zoals je misschien begrijpt ben ik nieuw in de android wereld, kom van iPhone af en deze had ik altijd al gejailbreakt.

Graag ontvang ik jou advies.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
L4rko

L4rko

  • Lid sinds 12 juli 2011
  • Berichten 155
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 juni 2012
  • 18:37

mobrad;312385
ik heb nu ook een SIII van Vodafone. Hiervoor een witte gehad, na mijn mening was deze sneller. Het enige verschil wat er tussen de blauwe en de witte was is dat bij de blauwe Vodafone software opzit. Is het zo wanneer ik de SIII ga rooten ik van de software van vodafone af ben. En werkt het dan nog met kies. Zoals je misschien begrijpt ben ik nieuw in de android wereld, kom van iPhone af en deze had ik altijd al gejailbreakt.

Graag ontvang ik jou advies.
Indien je je toestel root ben je niet van de Vodafone zut af, hiervoor zul je een andere ROM moeten installeren.
Kies werkt nog zolang geen andere ROM erop hebt gezet.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
melvintje

melvintje

  • Lid sinds 17 september 2011
  • Berichten 2716
  • Reputatie 20
  • #7
  • 18 juni 2012
  • 18:44

L4rko;312456
Indien je je toestel root ben je niet van de Vodafone zut af, hiervoor zul je een andere ROM moeten installeren.
Kies werkt nog zolang geen andere ROM erop hebt gezet.

Wat bedoel je met de vodafone zut af?
De rotzooi van vodafone ken je gewoon van je toestel verwijderen mits je geroot heb met rom toolbox of titanium backup

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
meule

meule

  • Lid sinds 16 november 2011
  • Berichten 1379
  • Reputatie 220
  • #8
  • 18 juni 2012
  • 18:46

mobrad;312385
ik heb nu ook een SIII van Vodafone. Hiervoor een witte gehad, na mijn mening was deze sneller. Het enige verschil wat er tussen de blauwe en de witte was is dat bij de blauwe Vodafone software opzit. Is het zo wanneer ik de SIII ga rooten ik van de software van vodafone af ben. En werkt het dan nog met kies. Zoals je misschien begrijpt ben ik nieuw in de android wereld, kom van iPhone af en deze had ik altijd al gejailbreakt.

Graag ontvang ik jou advies.
als je voorgeinstalleerde apps bedoeld kun je deze de-installeren als je telefoon geroot is. je hoeft hier helemaal geen andere rom voor te installeren. je kunt deze verwijderen via root-explorer of met titanium backup

Bewerkt (24 april 2013 15:03)

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

meule

meule

  • Lid sinds 16 november 2011
  • Berichten 1379
  • Reputatie 220
  • #9
  • 18 juni 2012
  • 18:49

bijna tegelijk :-)

Bewerkt (24 april 2013 15:03)

Zie je iets op het AW forum dat niet door de beugel kan? Laat het een van de moderators weten middels de rapporteerknop.

L4rko

L4rko

  • Lid sinds 12 juli 2011
  • Berichten 155
  • Reputatie 0
  • #10
  • 18 juni 2012
  • 19:55

melvintje;312463
Wat bedoel je met de vodafone zut af?
De rotzooi van vodafone ken je gewoon van je toestel verwijderen mits je geroot heb met rom toolbox of titanium backup

Dat snap ik, alleen als je geroot hebt is het niet automatisch verwijderd… Dat was mijn insteek, uiteraard kun je die troep verwijderen d.m.v. TB.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren