Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

tudje

tudje

  • Lid sinds 03 november 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #1
  • 3 november 2013
  • 11:20

Hallo ik heb een Samsung s 3mini en heb fabrieksinstellingen terug gezet en kreeg ineens een scherm met reboot

Bijlage:

esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #2
  • 3 november 2013
  • 12:34

Heb je het toestel al opnieuw opgestart?

AW Forum Queen voor het leven

tudje

tudje

  • Lid sinds 03 november 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #3
  • 3 november 2013
  • 13:03

uit en aan gezet helpt niet

terug naar fabrieksinstellingen helpt niet.

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #4
  • 3 november 2013
  • 16:56

Dat is een “factory mode” die je moet terugzetten naar een “user mode”. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om de factory mode te krijgen?

ik zie vooral tutorials om factory mode uit te schakelen met een geroote telefoon. Is die van jou geroot?
http://www.youtube.com/watch?v=5sMtxJRt77k

tudje

tudje

  • Lid sinds 03 november 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 november 2013
  • 17:47

dit is een gsm gekocht bij phonehouse, en is daar na een vastloper ook gereset. Na reset bij phonehouse kwam deze melding. Er is dus niks door mijzelf aangedaan.

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #6
  • 3 november 2013
  • 17:56

ik weet niet precies hoe je daar uit komt. Ik heb het ergens gelezen een keer maar kan het niet meer vinden. Ik zou even terug gaan naar de phone house..

tudje

tudje

  • Lid sinds 03 november 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 3 november 2013
  • 18:49

Ik heb gedaan wat in het filmpje voor wordt gedaan . maar op het moment dat ik in de editor in de factory modus op on wil zetten (Staat trouwens een “i” ipv off) dan krijg ik de melding fout bij opslaan.

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6033
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #8
  • 3 november 2013
  • 20:26

In dat filmpje is het toestel geroot. Ik neem aan dat die van jou dat niet is, en dan kun je hem niet opslaan inderdaad.

tudje

tudje

  • Lid sinds 03 november 2013
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #9
  • 4 november 2013
  • 14:01

jammer dus. iemand nog een idee hoe ik dit kan oplossen

Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #10
  • 4 november 2013
  • 14:25

Het is op AW al een keer eerder besproken. Toen werd het opgelost door de stock rom opnieuw te flashen.

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren