Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

wiegant

wiegant

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 maart 2013
  • 11:14

Ik had voor het vergrendelscherm een pincode ingesteld.
Daarna heb een veegbeweging ingesteld, maar ik wil liever terug naar de pincode.
Maarrrr hoe doe ik dat? Ik kom slechts in de bevestiging veegbeweging.
Met de handleiding vind ik het niet.
Wie weet hoe dit moet?

Bewerkt (21 mei 2013 14:19)
nawesi007

nawesi007

  • Lid sinds 27 april 2012
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 maart 2013
  • 11:25

wiegant;396243
Ik had voor het vergrendelscherm een pincode ingesteld.
Daarna heb een veegbeweging ingesteld, maar ik wil liever terug naar de pincode.
Maarrrr hoe doe ik dat? Ik kom slechts in de bevestiging veegbeweging.
Met de handleiding vind ik het niet.
Wie weet hoe dit moet?
instellingen - vergrendelscherm - vinkje weghalen bij “met veegvergrendeling” - verder instellen met “schermvergrendeling”

Bewerkt (21 mei 2013 14:19)
wiegant

wiegant

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 maart 2013
  • 16:19

dat heb ik geprobeerd, maar dan kom ik in een scherm “opgegeven patroon bevestigen”.
ook na opnieuw opstarten blijft dat zo.
keuze voor de pincode is foetsjie.

Bewerkt (21 mei 2013 14:20)
kwalletje

kwalletje

  • Lid sinds 03 januari 2013
  • Berichten 90
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 maart 2013
  • 16:25

Je moet ook eerst het patroon die jij vbij instellingen heb ingesteld invoeren voordat jij een nieuwe optie kunt kiezen. Omdat deze optie beveiligd is nu..

Bewerkt (21 mei 2013 14:20)
wiegant

wiegant

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 maart 2013
  • 16:30

klopt!!
dom dat ik dat niet zelf had bedacht …
bedankt!!

Bewerkt (21 mei 2013 14:20)
kwalletje

kwalletje

  • Lid sinds 03 januari 2013
  • Berichten 90
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 maart 2013
  • 16:32

Yw!

Bewerkt (21 mei 2013 14:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren