Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

daf55

daf55

  • Lid sinds 04 november 2011
  • Berichten 80
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 december 2013
  • 10:07

Ik heb nu iets raars!

Ik had wat vastlopers (net als de rest…) en ben terug gegaan naar de fabrieksinstellingen om alles even opnieuw op te schudden. Alles werkt (tot nu toe) prima, en was tevreden. Ik gebruik het mobiele internet maar weinig dus mij was het niet opgevallen dat het na de reset niet meer werkte. Tot vanmorgen toen ik er even gebruik van wilde maken.

Eerder was het even naar de automatische instellingen van T-Mobile gaan, en dan het toestel werd dan geconfigureerd en het werkt prima! Maar nu niet. Ook handmatig krijg ik de instellingen er niet in want ik heb nu ineens een RABO Mobiel, tenminste met RABO Mobiel(bank?) APN erin en dat werkt dus niet, want ik heb helemaal geen RABO Mobiel. Maar ik kan die ook niet verwijderen en vervangen voor die van T-Mobile. Hij springt steeds weer terug naar de RABO en vergeet steeds de nieuwe T-Mobile instellingen te gebruiken.

De vraag is dus hoe ik de RABO APN weg kan krijgen?

Toestel is geroot en heeft 4.1.2 die ik van Sammobile een poos eerder heb gedownload.

Bewerkt (10 december 2013 10:12)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren