Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

WhiteShine

WhiteShine

  • Lid sinds 12 september 2013
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 oktober 2013
  • 18:20

Hallo allemaal,

Ik ben recent bezig geweest met nieuwe roms testen. Ik ben uitgekomen bij cyanogenmod. Ik had eerst geprobeerd naar 10.1 de flashen maar kwam toen al bij probleem 1 namelijk dat cyanogenmod 10.1 gebruikt maakt van Google apps 4.2.2 en mijn s advance zit op 4.1.2. Toen ik geprobeerd hebt om toch cm 10.1 te flashen met gapps 4.2.2 kwam ik in een bootloop terecht. Nu heb ik cm 10 met gapps 4.1.2 geflasht en die werkt wel.

Nu voelen jullie hem al aankomen. Hoe kan ik cm 10.1 werkend krijgen?

Mvg,,

WhiteShine

Bewerkt (19 oktober 2013 21:37)
thvmh

thvmh

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 253
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 oktober 2013
  • 19:09

Factory Reset, Cache Wipe, Dalvic Cache wipe. Cyanogenmod 10.1 Flashen, Gapps 4.2.2 flashen. Voor de zekerheid nog een keer een factory reset.

WhiteShine

WhiteShine

  • Lid sinds 12 september 2013
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #3
  • 2 oktober 2013
  • 20:06

thvmh
Factory Reset, Cache Wipe, Dalvic Cache wipe. Cyanogenmod 10.1 Flashen, Gapps 4.2.2 flashen. Voor de zekerheid nog een keer een factory reset.
Ik heb alles geprobeerd behalve factory reset na het flashen van de gapps ga het straks even proberen.

Edit: Ik heb dus geen jellybean 4.2.2 nodig?

Bewerkt (3 oktober 2013 13:31)
WhiteShine

WhiteShine

  • Lid sinds 12 september 2013
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 oktober 2013
  • 13:59

Ik heb hem geflashed met CWM en naar al het flashen nog een data/factory reset gedaan en hij werkt nog steeds niet. Hij blijft op de Cyanogenmod bootloop staan en komt hier niet voorbij. Ik heb op XDA ook gelezen dat je CM 10.1 met de stock recovery moet flashen?

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #5
  • 3 oktober 2013
  • 14:06

je moe toch geen factory reset doen na het flashen van u rom of je bent weer alles kwijt,flash u rom en u gapps dan wipe cache en dalvik

WhiteShine

WhiteShine

  • Lid sinds 12 september 2013
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #6
  • 3 oktober 2013
  • 14:09

angelo35
je moe toch geen factory reset doen na het flashen van u rom of je bent weer alles kwijt,flash u rom en u gapps dan wipe cache en dalvik

Jaa dat werkt niet. Moet ik niet eerst JB 4.2.2 flashen en dan pas die CM 10.1 flashen?

Ik heb namelijk 4.1.2 als Android versie en CM 10 werkt wel en die is voor 4.1.2 en CM 10.1 is voor 4.2.2 misschien ligt het daaraan?

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #7
  • 3 oktober 2013
  • 14:30

da denk ik nie ,vreemd allezins

Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #8
  • 3 oktober 2013
  • 14:54

Probeer het eens of ie voorbij de bootloop komt door hem zonder de gapps te flashen, dan weet je gelijk of het daarin zit.
Dan is het een kwestie van ergens anders een wat oudere versie van gapps te scoren en dan moet het gaan werken.

Bewerkt (3 oktober 2013 14:58)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

WhiteShine

WhiteShine

  • Lid sinds 12 september 2013
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 oktober 2013
  • 15:18

Sander_M
Probeer het eens of ie voorbij de bootloop komt door hem zonder de gapps te flashen, dan weet je gelijk of het daarin zit.
Dan is het een kwestie van ergens anders een wat oudere versie van gapps te scoren en dan moet het gaan werken.

Dat heb ik ook al een keer geprobeerd en toen kwam hij er ook niet voorbij…
Vind het allemaal heel raar.. heb hem zelfs een keer 1 nacht laten booten..

Fraxon

Fraxon

  • Lid sinds 16 oktober 2010
  • Berichten 350
  • Reputatie 10
  • #10
  • 16 oktober 2013
  • 17:24

Je telefoon moet wel eerst geroot zijn voordat je kunt beginnen met flashen van custom roms!
Dit verklaart je bootloop. Verder maakt het niet uit vanaf welke versie je cyanogenmod 10.1 flasht. Zolang je maar geroot bent.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren