Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

MajoleinM

MajoleinM

  • Lid sinds 13 december 2012
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 december 2012
  • 13:34

Hallo,

Sinds gisteren heb ik problemen met het typen.
Als ik de letters aan tik of via swype krijg ik ze wel te zien, maar als ik dan aan een nieuw woord begin verdwijnt het vorige woord.
Als ik dan het bericht afsluit en weer opnieuw open lukt het meestal wel om weer verder te typen. Maar dat lijkt me niet de bedoeling.
Ik heb mijn toestel al opnieuw opgestart en ook dat helpt niet.

Iemand een idee waar dit door komt en hoe ik het op kan lossen?

Alvast bedankt.

Bewerkt (24 april 2013 16:01)
thvmh

thvmh

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 253
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 december 2012
  • 07:25

Heb je toevallig een extern toetsenbord geinstalleerd?

Bewerkt (24 april 2013 16:01)
androids1234

androids1234

  • Lid sinds 18 november 2012
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 december 2012
  • 16:16

probeer Swiftkey x erg mooi en fijn toetsenbord

Bewerkt (24 april 2013 16:01)
sweetie

sweetie

  • Lid sinds 18 november 2012
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 december 2012
  • 10:08

Ik heb dus precies hetzelfde probleem en ik heb geen extern toetsenbord geinstalleerd

Bewerkt (24 april 2013 16:01)
thvmh

thvmh

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 253
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 december 2012
  • 18:56

Word gefixt in de 4.1 update

Bewerkt (24 april 2013 16:01)
sweetie

sweetie

  • Lid sinds 18 november 2012
  • Berichten 36
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 december 2012
  • 08:34

Nou dat zou fijn zijn heb er nu touchpal opgezet en die werkt ook goed
Kan niet zonder swype hoor
Hoop echt dat in januari de update komt

———- Update van bericht ———-

hmmm juigde te vroeg……zelfde probleem

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
Jeanette_Wiersum

Jeanette_Wiersum

  • Lid sinds 07 januari 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 januari 2013
  • 15:54

Hoi Marjolein

Ik heb helaas geen oplossing, maar hetzelfde probleem. Ben dus niet de enige. Ik hoop dat iemand hier een oplossing voor weet, want dit is heel irritant. .

———- Update van bericht ———-

thvmh;366248
Word gefixt in de 4.1 update

Wanneer komt deze beschikbaar? En wordt dat dan automatisch geinstalleerd?

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
thvmh

thvmh

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 253
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 januari 2013
  • 17:06

Jeanette Wiersum;371885
Hoi Marjolein

Ik heb helaas geen oplossing, maar hetzelfde probleem. Ben dus niet de enige. Ik hoop dat iemand hier een oplossing voor weet, want dit is heel irritant. .

———- Update van bericht ———-



Wanneer komt deze beschikbaar? En wordt dat dan automatisch geinstalleerd?
http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s-advance/44244-4-1-2-uit-rusland.html
Als je hem nu al wilt, anders komt hij over een tijdje via de OTA

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
ThijmenV

ThijmenV

  • Lid sinds 23 oktober 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #9
  • 7 januari 2013
  • 19:28

Ik had dit zelfde probleem, een maand of 2 geleden dacht ik.

Oplossing: via Instellingen/ Taal en toetsenbord/ Invoermethode selecteren: kies Samsung-toetsenbord.

De lay-out van het samsung bord is nogal retro, maar het went vrij snel.
Bij mij was het probleem zo de wereld uit! Succes ermee

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
erka1

erka1

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 0
  • Reputatie 0
  • #10
  • 1 februari 2013
  • 15:48

Ik had het zelfde probleem, heb het opgelost door het Swype woordenboek te resetten . heel vreemd maar het werkte bij mijn toestel wel.

TAAL EN TOETSENBORD>INSTELLINGEN SWYPE>HET SWYPE WOORDENBOEK RESETTEN

Bewerkt (21 mei 2013 13:37)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren