Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

RTriple

RTriple

  • Lid sinds 19 juni 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 juni 2012
  • 12:48

Ik heb tijdens het in gebruik nemen van de Note ergens een ander telefoonnummer ingevoerd dan mijn eigen nummer, waardoor ik in de status van instellingen(over het toestel) niet het juiste 06-nummer zie staan.
Ik heb het hele toestel doorlopen, maar kan niet vinden waar ik dit kan veranderen.
Wie kan mij helpen deze stomme fout te corrigeren?
;<)
Bij voorbaat dank voor het verlossende antwoord.
Groet Ruud.

Bewerkt (24 april 2013 15:06)
bor

bor

  • Lid sinds 01 juli 2012
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #2
  • 1 juli 2012
  • 14:09

Hallo Ruud,

als ik het goed heb dan haalt 'ie het telefoonnummer van je simkaart en vult het in bij de status, dit heeft naar mijn idee niets te maken met wat je invult bij je telefoon. Hoe je het moet oplossen weet ik niet 1,2,3 maar misschien een idee om een factory reset te doen.

bor

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
suusjegrond

suusjegrond

  • Lid sinds 26 maart 2011
  • Berichten 200
  • Reputatie 0
  • #3
  • 1 juli 2012
  • 14:27

Heb je misschien een ander nummer in je gmail account staan…

Bewerkt (24 april 2013 15:07)
RTriple

RTriple

  • Lid sinds 19 juni 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #4
  • 3 juli 2012
  • 07:27

Hallo Bor,

Was het maar zo, dat hij het van de sim haalde, want de juiste sim zit er in.
Ik heb die van mijn werk er niet in gedaan, maar toch bedankt voor het idee.
De factory-reset wil ik pas doen als er geen andere opties zijn, want ik denk dat ik dan alles wat er nu in staat kwijt ben.
Groet, Ruud

Bewerkt (24 april 2013 15:08)
wntr

wntr

  • Lid sinds 25 juni 2012
  • Berichten 245
  • Reputatie 0
  • #5
  • 3 juli 2012
  • 21:50

Doe je simkaart in een blackberry of iphone (uiteraard simlockvrij 0f geschikt voor je provider).
Blackberry. Ga naar options / advanced options / simcart / phonenumber. Hier je nummer invullen.
iPhone. ga naar instellingen / toestel / mijn telefoonnummer. Hier je nummer invullen.
Vervolgens de simkaart weer in je Note en tadaaa je nummer staat er.

Bewerkt (24 april 2013 15:08)
RTriple

RTriple

  • Lid sinds 19 juni 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 juli 2012
  • 12:49

Hallo Suusjegrond,

Misschien wel stom, maar ik kan in de Note bij het Gmail account geen tel.nr. vinden.
Ik kan nog kijken of het te vinden is via Kies.
Groet, Ruud

Bewerkt (24 april 2013 15:08)
RTriple

RTriple

  • Lid sinds 19 juni 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #7
  • 4 juli 2012
  • 13:07

Hallo wntr,

Ik ga mijn vrouw lief aankijken, want zij heeft een Iphone.
Als het gelukt is, kom ik wel weer in de lucht.
Groet, Ruud

Bewerkt (24 april 2013 15:08)
RTriple

RTriple

  • Lid sinds 19 juni 2012
  • Berichten 23
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 juli 2012
  • 10:45

Tadaaa,
wntr, bedankt voor de info.
Het juiste nummer staat ik nu in.
Iedereen bedankt voor het meedenken, alleen sta je maar te kloo…en.

:thumbs:

Bewerkt (24 april 2013 15:09)
redmaner

redmaner

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 2787
  • Reputatie 10
  • #9
  • 6 juli 2012
  • 11:25

Je gaat naar de dialer (dus waar je een nummer intoetst om te bellen)
Dan naar instellingen met de menu knop >> andere instellingen voor bellen >> aanvullende instellingen >> mijn telefoonnummer

Bewerkt (24 april 2013 15:09)

Android hacker / MIUI vertaler:
Xiaomi Mi2 / Motorola Xoom

edtims

edtims

  • Lid sinds 03 november 2010
  • Berichten 817
  • Reputatie 0
  • #10
  • 6 juli 2012
  • 11:35

Ik heb er even naar gekeken maar wat jij omschrijft is bij instelling niet te vinden op de Note

Bewerkt (24 april 2013 15:09)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren