Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

decat

decat

  • Lid sinds 21 januari 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 mei 2012
  • 01:14

arjancoenen;295243
Ik heb hem gewoon op de sd card gezet en via CWM geflasht. Dat werkte prima, zonder wipe.

Arjan

Strange, hier lukte dat niet.
Draaide Rocket en wou deze eens testen maar kreeg telkens een error tijdens het flashen via CWM, iets van een ROM manager script ofzo. Weet het niet meer. Ondertussen draai ik de CheckROM en die werkt ook prima.


edit: oeps, ik had het over de Extreme Edition.

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
Robbie_Hood

Robbie_Hood

  • Lid sinds 30 augustus 2011
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #2
  • 2 mei 2012
  • 10:50

Ik wilde al zeggen als je deze rom op je sd kaart gezet hebt zal hij niet flashen via cwm nee

Bewerkt (24 april 2013 14:45)
Debekker

Debekker

  • Lid sinds 25 september 2010
  • Berichten 69
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 mei 2012
  • 20:57

Hallo ik draai nu al een tijdje op de Darky Rom, draait echt lekker. Is het ook mogelijk om op 3.4 rom JKay te draaien?

Bewerkt (24 april 2013 14:46)
Robbie_Hood

Robbie_Hood

  • Lid sinds 30 augustus 2011
  • Berichten 79
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 mei 2012
  • 23:29

Debekker;297370
Hallo ik draai nu al een tijdje op de Darky Rom, draait echt lekker. Is het ook mogelijk om op 3.4 rom JKay te draaien?

het is mogelijk maar je zal je lockscreens verliezen .
Ik ben er niet geheel zeker van moet ik zeggen.
Heb het zelf nog niet getest en het zou kunnen dat je in een bootloop komt dus doe eerst ff een backup

Bewerkt (24 april 2013 14:48)
bonestaak

bonestaak

  • Lid sinds 31 januari 2011
  • Berichten 31
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 mei 2012
  • 19:23

Nee, ik krijg dan een darkrom die ook nog eens op zip eindigd, en die wordt door odin niet gevonden. Bovendien is het een sinecure om dat bestand te kopieren. error 39 ofzo. Waar vind ik dan een odin compatibele dark of allicance rom (wat is het verschil? )

Bewerkt (30 mei 2012 19:23)
GanjaMan

GanjaMan

  • Lid sinds 28 september 2010
  • Berichten 346
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 juni 2012
  • 12:06

De linkies werken niet meer Robbie, misschien handig om dit even aan te passen aangezien mensen nou de handleiding niet meer kunnen bekijken

Bewerkt (24 april 2013 14:56)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren