Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

darkwitch16

darkwitch16

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 november 2013
  • 23:36

Hi


Ik had me telefoon geroot maar heb nu normale software erweer opgegooid maar nu heb ik geen internet verbinding meer eigelijk alleen noodoproepen hoe kan ik dit fixen want heb me telefoon voor super veel belangrijke dingen nodig ….. ik heb gehoord van een vriend dat je het zelf moet kunnen fixen wil iemand het pleassee even uitleggen alvast heel erg bedankt voor de moeite

Bewerkt (22 november 2013 09:11)
Hielko

Hielko

  • Lid sinds 12 juni 2011
  • Berichten 515
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 november 2013
  • 09:10

Heb je na het flashen via recovery menu een factory reset gedaan? Zo ja, probeer nog een keer dezelfde rom te flashen.

darkwitch16

darkwitch16

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 november 2013
  • 09:15

nou ik heb het bestand gedownload van http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7100&pcode=PHN voor tmobile omdat ik dat heb maar daar zit maar 1 bestand bij en 1 DLL bestand weet niet wat dat is of voor zin heeft …. en toen ik de rom deed ging hij al terug naar fabrieks instellingen ….

darkwitch16

darkwitch16

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 22 november 2013
  • 09:44

ik heb net gezien dat me IMEI niet klopt qua telefoon hoe kan ik dit fixen -.- ik heb tmobile simlockvrij maar weet ook niet of dat wel de goede rom is voor me telefoon …

Jaggle

Jaggle

  • Lid sinds 14 maart 2011
  • Berichten 1081
  • Reputatie 10
  • #5
  • 22 november 2013
  • 10:10

Het beste wat je kan doen is een stockrom flashen met 3 files via Odin. Deze zijn te vinden op XDA. Dan kun je de re-partition optie aanvinken. Je bent dan wel alles kwijt omdat je hele interne geheugen opgeschoond wordt. En neem gewoon een standaard rom ipv een provider gerelateerde. Dit zou moeten werken. Deze 3 files kun je vinden op XDA. En mocht je imei weer werken maak dan een backup van je efs folder.

darkwitch16

darkwitch16

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #6
  • 22 november 2013
  • 10:24

oke ja ik loop te zoeken op de forum alleen die bestanden zie ik niet echt staan zegmaar heb jij misschien een link ?

Jaggle

Jaggle

  • Lid sinds 14 maart 2011
  • Berichten 1081
  • Reputatie 10
  • #7
  • 22 november 2013
  • 10:42

Ik kan het nu ook niet even zo snel vinden. Heb ook niet veel tijd ivm werk. Wat je ook kan doen is een stockrom (1 file) downloaden van sammobile. Neem geen provider gerelateerde. En vink bij Odin repartition aan. Als je odin start, zal hij vastlopen wat het flashen betreft. Wacht dan nog even. Koppel je toestel los batterij eruit en weer in. En zet hem opnieiw in de download mode. En flash opnieuw de rom, maar zonder repartition. Dit heeft bij mij ook een keer gewerkt.

darkwitch16

darkwitch16

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #8
  • 22 november 2013
  • 11:04

oke dus als ik het goed begrijp doe je eerst weer de rom installeren met repartition aan en dan nog een keer zonder ??

Jaggle

Jaggle

  • Lid sinds 14 maart 2011
  • Berichten 1081
  • Reputatie 10
  • #9
  • 22 november 2013
  • 11:12

Ja dat klopt. Met repartition duurt het wat langer, maar dat heeft te maken met het vastlopen.

darkwitch16

darkwitch16

  • Lid sinds 19 november 2013
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #10
  • 22 november 2013
  • 11:37

Oke dan ga ik dat even proberen super bedankt voor de uitleg zal wel even laten weten of het gelukt is

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren