Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

schorpioen

schorpioen

  • Lid sinds 15 juli 2012
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 juni 2013
  • 07:56

ik zou graag de T-Mobile versie van mijn tel af willen hebben.
nou heb ik deze rom gevonden is deze goed?
N7100XXDMA6_N7100PHNDMA1_PHN
en moet ik deze nou met odin flachen of kan ik dit met cwm doen?
zijn er verder nog dingen die ik moet doen?

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6039
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #2
  • 19 juni 2013
  • 08:57

waar heb je die ROM vandaan?

ik zie deze op sammobile: http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=15745
die heeft de code N7100XXDME6_N7100PHNDMF1_PHN (juni 2013). Die van jou staat ook op sammobile.com en heeft als datum januari 2013 gekregen. Degene in mijn link is dus ietsje nieuwer en heeft mogelijk een laatste systeemupdate gekregen.

Maar beide kun je installeren op de Note 2, flashen van Samsung ROMs doe je inderdaad met Odin.

Bewerkt (19 juni 2013 08:59)
schorpioen

schorpioen

  • Lid sinds 15 juli 2012
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 juni 2013
  • 10:49

oke ,welke versie van odin moet ik gebruiken?
hij is dan zeker niet meer geroot?
en moet ik nog iets doen voor ik odin gebruik , wipe of zo?

Bewerkt (21 juni 2013 18:14)
schorpioen

schorpioen

  • Lid sinds 15 juli 2012
  • Berichten 240
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 juni 2013
  • 13:18

welke versie van odin heb ik daar voor nodig?

nanders

nanders

  • Lid sinds 05 oktober 2010
  • Berichten 6039
  • Reputatie 300
  • ModeratorModerator
  • ModeratorModerator
  • #5
  • 26 juni 2013
  • 14:16

Volgens mij maakt dat niet veel uit. Je kan Odin 3 pakken, die gebruik ik ook voor mijn S3.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren