Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

OnnoJ

OnnoJ

  • Lid sinds 26 februari 2013
  • Berichten 1123
  • Reputatie 10
  • #1
  • 8 april 2013
  • 18:12

Overigens doet het flashen met Odin van een stock ROM niets aan de originaliteit van je toestel.
Als het toestel zoals je stelt van je provider is, dan lijkt mij de simpelste oplossing dat je met je toestel terug gaat en de provider het probleem laten oplossen. ..

Bewerkt (21 mei 2013 14:27)

Galaxy Note II N7100 - DN 4 Root (for testing only)
Galaxy Note 10.1 N8010 - 4.4.2 Root
Galaxy Note 4 N910F - 6.0.1 Stock (back-up)
Galaxy Note 5 N920T - Sold
Galaxy Note 8 N950U1- 9.0.0
Galaxy Note 10+ N975F/DS - 9 (Main phone)
Huawei Watch - stock AW 2.0
Gear S2 Classic - stock

Jaggle

Jaggle

  • Lid sinds 14 maart 2011
  • Berichten 1081
  • Reputatie 10
  • #2
  • 8 april 2013
  • 19:02

Bonisolli009;398300
Dank je, helaas geen optie want het toestel is van de provider. Hoop een Samsung KIES met firmware download te vinden die wel gewoon werkt

Hoe bedoel je ‘van de provider’? Heb je een lease toestel welke branded is. Op SamMobile is ook branded firmware te krijgen welke je gewoon kan flashen via odin.

Bewerkt (21 mei 2013 14:27)
OnnoJ

OnnoJ

  • Lid sinds 26 februari 2013
  • Berichten 1123
  • Reputatie 10
  • #3
  • 8 april 2013
  • 20:01

Ik dacht aan een lease toestel, want KPN (heeft bonisolli009 vlgns profiel) heeft volgens Sammobile geen branded Note II, alleen T-mobile…

Bewerkt (21 mei 2013 14:27)

Galaxy Note II N7100 - DN 4 Root (for testing only)
Galaxy Note 10.1 N8010 - 4.4.2 Root
Galaxy Note 4 N910F - 6.0.1 Stock (back-up)
Galaxy Note 5 N920T - Sold
Galaxy Note 8 N950U1- 9.0.0
Galaxy Note 10+ N975F/DS - 9 (Main phone)
Huawei Watch - stock AW 2.0
Gear S2 Classic - stock

xander77

xander77

  • Lid sinds 01 november 2012
  • Berichten 124
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 april 2013
  • 20:13

ik heb sinds een paar dagen ook mijn note 2 en had hetzelde probleem met mijn wifi hier
ik heb het opgelost door in mn router een vast kanaal te nemen ipv op auto te laten staan
nu hebben ik en mijn vrouw met alle apparaten weer normaal wifi

hopelijk kan het de anderen hier ook helpen


ps ik draai stock rom op 4.1.2
maar neem aan dat bovenstaande
ook helpt als men custom rom draait



xander

Bewerkt (21 mei 2013 14:27)
Jaggle

Jaggle

  • Lid sinds 14 maart 2011
  • Berichten 1081
  • Reputatie 10
  • #5
  • 8 april 2013
  • 21:05

OnnoJ;398532
Ik dacht aan een lease toestel, want KPN (heeft bonisolli009 vlgns profiel) heeft volgens Sammobile geen branded Note II, alleen T-mobile…

Als KPN geen branded toestel geeft dan kun je de laatste firmware gewoon flashen via Odin. En dan is er niks aan de hand.

Bewerkt (21 mei 2013 14:28)
Shannia

Shannia

  • Lid sinds 30 november 2013
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 november 2013
  • 15:10

Ik heb sinds een week hetzelfde probleem met mijn note 2. Op andere telefoons doet WIFI het prima.

Shannia

Shannia

  • Lid sinds 30 november 2013
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 november 2013
  • 15:32

Heb net een chatsessie gehad met Samsung. Volgens de medewerker is het geen bekend probleem. Dus kon hij niet helpen.

taxi341

taxi341

  • Lid sinds 02 april 2011
  • Berichten 620
  • Reputatie 0
  • #8
  • 6 december 2013
  • 14:53

Als je toestel een goede verbinding aan geeft licht het niet aan je toestel dit probleem komt heel vaak voor bij mensen die meer als 3 of 4 wifi verbinding heeft, de meeste wifi router staan standaard op 3 of 4 kanalen en zodra er meer verbindingen zijn ( dus ook als je buren of er iemand voor bij loopt op straat) geeft die dat niet door naar buiten de router geef dan wel aan dat er verbinding is met je toestel maar geef je geen verbinding naar buiten toe.
Dus wat te doen om dit op te lossen is naar je instellingen van router en dan het aantal kanalen verhogen naar 6 of alles wat je kan instellen, als daar mee klaar bent vergeet niet je router even opnieuw op te starten

Bewerkt (6 december 2013 14:59)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren