Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

DomBo

DomBo

  • Lid sinds 07 oktober 2011
  • Berichten 51
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 mei 2013
  • 22:17

Hier ook een trage SII naar de overgang naar de XEN 4.1.2. Hiervoor had ik de gelekt 4.1.2 en had nergens last van. De rest van de i9070's nergens last van. Modem etc. ook gereset.

Bewerkt (21 mei 2013 10:06)
kakie

kakie

  • Lid sinds 18 december 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 juni 2013
  • 14:20

Sinds korte tijd heb ik het volgende probleem: mijn wifi-verbinding wordt na enkele minuten tot een kwartier na het aanzetten van de Galaxy S2 plotseling veel trager.
Dus niet direct, maar na enige tijd!!
Dat verschijnsel lijkt te zijn ontstaan na een update van android.
Als het toestel net aanstaat, dan is de snelheid normaal (down/up/ping: 15000/6000/20 gemiddeld) en na enige tijd zakt die snelheid helemaal weg (5196/4368/612). Het lijkt wel alsof er dan een programma op de achtergrond is gestart dat de verbinding stoort.
Op mijn tablet heb ik het niet, dus het ligt niet aan mijn thuisnetwerk.
Wie weet hier raad?
Bij voorbaat bedankt.

Later toegevoegd:
Nog even wat nadere informatie.
Ik heb getest met een speedtest-app en hier de resultaten: (van onder naar boven lezen)
Na “Wifi” –—————> down , up , ping
“2013-06-09 23:18”,“Wifi”,6370,5437,91,”Dronten“
”2013-06-09 22:42“,”Wifi“,6027,5651,396,”Alkmaar“
”2013-06-09 22:40“,”Wifi“,5502,5510,202,”Dronten“
”2013-06-09 22:35“,”Wifi“,13263,6099,16,”Dronten“
”2013-06-09 22:30“,”Wifi“,13674,6200,23,”Dronten“
”2013-06-09 22:25“,”Wifi“,16286,6188,14,”Dronten“
”2013-06-09 22:20“,”Wifi“,14862,6088,15,”Dronten“
”2013-06-09 22:15“,”Wifi“,17578,6259,19,”Dronten“
”2013-06-09 22:10“,”Wifi“,16814,5759,18,”Dronten“
22:08 Toestel opnieuw opgestart
”2013-06-09 22:07“,”Wifi“,4922,5177,189,”Dronten"

M.a.w. na de herstart valt na ongeveer 30 minuten de snelheid enorm terug en dat blijft zo.
Wie heeft hier verstand van en kan mij aan een idee helpen?
Alvast bedankt.

Bewerkt (12 juni 2013 14:19)
kakie

kakie

  • Lid sinds 18 december 2011
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 juni 2013
  • 10:45

Ik heb nu ontdekt dat als ik Mobiele netwerken uitschakel, mijn wifi ineens wél snel is.
Maar ik kan niet steeds handmatig mijn netwerk aan- en uitschakelen.
Weet iemand een oplossing voor dit probleem?
Alvast bedankt.

Hielko

Hielko

  • Lid sinds 12 juni 2011
  • Berichten 515
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 juni 2013
  • 11:24

Je kunt proberen om in je router de WMM QoS setting uit te schakelen. Die kan bij sommige devices het wifi internetverkeer vertragen.

galaxyuser

galaxyuser

  • Lid sinds 13 augustus 2011
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 juni 2013
  • 12:26

ben mijn wifi snelheid ook eens gaan testen op mijn NOTE II
had inderdaad maar een snelheid van 7 Mbps
Na het uit en weer aanzetten van mijn wifi op de smartphone is mijn snelheid ploseling de normale 23 Mbps

gebruik versie 4.1.2 ( telefoon is pas 2 weken oud oud ) dus geen drastische aanpassingen uitgevoerd

bij het wisselen tussen mijn wifi verbinding en data 3G zakt de snelheid in.
als ik met een ander wifi netwerk verbinding heb gehad en daarna weer thuis op eigen netwerk, dan valt mijn snelheid drastisch terug .
conclusie: het wifi probleem hier ontstaat als ik buiten het bereik van mijn wifi netwerk ben geweest.
maar dit is niet een constante factor , soms heb ik een dag dat alles gewoon werkt op volle snelheid , het lijkt bij mij een willekeurig probleem.
ik heb een linksys Wireless-N Broadband Router WRT160Nv2 , waarbij ik al een reset heb uitgevoerd en van kanaal ben veranderd.
Helaas geen verbetering met de snelheid.

Bewerkt (28 juni 2013 17:59)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren