Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Lisette1971

Lisette1971

  • Lid sinds 11 september 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 december 2012
  • 00:04

IK wil een app downloaden maar de google play store zegt dat ik achtergrondgegevens heb uitgeschakeld (geen idee hoe) en dat dat weer aan moet. Als ik dan op inschakelen klik/druk krijg ik een synchronisatie scherm waar het vinkje al in aangevinkt bij Appgegevens autom. synchroniseren. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Bewerkt (24 april 2013 15:57)
esther1801

esther1801

  • Lid sinds 08 september 2010
  • Berichten 3757
  • Reputatie 40
  • #2
  • 4 december 2012
  • 01:03

haal even je mail weg….iedereen kan je nu mailen ook eventuele bots die je kunnen gaan spammen. op het forum is een mogelijkheid tot pm versturen!!!!

Als je naar play gaat en je drukt op menu-instellingen heb je daar soms alleen bijwerken via wifi aangevinkt staan waardoor het niet lukt?? of misschien bij inhoudsfiltering iets uitstaan waardoor je bepaalde apps niet kan downloaden?

Bewerkt (24 april 2013 15:57)

AW Forum Queen voor het leven

Het_ratje

Het_ratje

  • Lid sinds 02 december 2010
  • Berichten 3102
  • Reputatie 10
  • #3
  • 4 december 2012
  • 06:17

Post aangepast. Graag voortaan geen emailadressen openlijk op het forum posten.

Bewerkt (24 april 2013 15:57)
Lisette1971

Lisette1971

  • Lid sinds 11 september 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 december 2012
  • 22:07

nee heb niet aanstaan alleen via wifi bijwerken. Ik zie helemaal niets een groot grijs scherm :-(

sorry zal geen mailadres meer neerzetten

Bewerkt (24 april 2013 15:58)
Lisette1971

Lisette1971

  • Lid sinds 11 september 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 december 2012
  • 21:00

Ben bij de Belcompany geweest en daar hebben ze de batterij er uit gehaald er weer in gedaan en toen deed ie het weer. Helaas doet hij het inmiddels weer niet en werkt het truukje van de batterij ook niet meer. Iemand nog een idee?

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 december 2012
  • 13:31

Bij mij staan Apps auto bijwerken en Alleen via wifi beide niet aangevinkt en alles werkt zoals het moet.
Welke versie van de playstore heb je erop staan?
Dit kun je zien bij Applicatie beheer dan playstore app aanklikken, je zou daar ook de cache(buffer)leeg kunnen maken kijken of dat helpt.
En ipv de batt eruit te halen kun je beter het toestel gewoon uitzetten en dan weer aan.

Bewerkt (24 april 2013 16:00)
Lisette1971

Lisette1971

  • Lid sinds 11 september 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 december 2012
  • 20:49

wat ik heb gedaan is alles terug gezet naar fabrieksinstellingen en nu werkt het weer naar behoren…. dank jullie wel voor jullie hulp en tips

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
toine51

toine51

  • Lid sinds 27 december 2012
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #8
  • 25 maart 2013
  • 22:55

ik heb iets vreemds dat vind ik tenminste maar de google playstore app doet het niet.
voor de rest prachtig.

Bewerkt (21 mei 2013 14:15)
novw

novw

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 maart 2016
  • 00:33

Weer zo;n ellendige update streek. En de hulp files online zijn niet aangepast naar de laatste stand van zaken: https://support.google.com/googleplay/answer/1663315?hl=nl werkt NIET!

instellingen -> gegevensgebruik -> op achtergrond synchroniseren -> schakelaars aan (of uit) zetten.

Ook als het vinkje aan staat, gooit (in elk geval Samsung) de achtergrond tasks uit. Snelste manier is telefoon uit, en weer aan. Of, schakelaar uitzetten, reset, en weer aanzetten, reset en weer aanzetten. En bidden. Heel veel bidden dat je niet fabrieksinstellingen terug moet gaan zetten

Sja, zo kom je ook aan een betere batterij duur als je gewoon belangrijke background services uitgooit. Stelletje sukkels (in elk geval bij $amsung)!

Bewerkt (29 maart 2016 00:34)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren