Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

JoeyBakker

JoeyBakker

  • Lid sinds 13 oktober 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 oktober 2012
  • 11:52

Op een of andere duistere wijze zit het programma KIES mijn telefoon niet meer.
Er gebeurt helemaal niks op het moment dat de stekker er in gaat.
Wel zie ik op mijn telefoon: aangesloten als media apparaat.
Doe ik iets verkeerd, of is er iets anders aan de hand.:cry:
Bedankt.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
desneeuwman80

desneeuwman80

  • Lid sinds 06 september 2012
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 oktober 2012
  • 12:52

Ik heb precies hetzelfde snap er niks van.

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 oktober 2012
  • 16:44

JoeyBakker;347535
Op een of andere duistere wijze zit het programma KIES mijn telefoon niet meer.
Er gebeurt helemaal niks op het moment dat de stekker er in gaat.
Wel zie ik op mijn telefoon: aangesloten als media apparaat.
Doe ik iets verkeerd, of is er iets anders aan de hand.:cry:
Bedankt.

Maakt je pc wel het geluid dat er iets aangesloten wordt?
Ook al bij deze computer gekeken of hij daar wel verschijnt?
Je zou een andere usb poort kunnen proberen.
Ik heb er een andere rom opgezet en Kies ziet hem nog steeds hij geeft alleen aan dat ik nu niet meer kan updaten.


Gr. Ximon

Bewerkt (24 april 2013 15:41)
JoeyBakker

JoeyBakker

  • Lid sinds 13 oktober 2012
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 oktober 2012
  • 17:26

Ik heb mijn Imac opnieuw opgestart, nu doet hij het weer.
Bedankt voor het meedenken.
Hier kan een slotje op.

Bewerkt (24 april 2013 15:42)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren