Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

desneeuwman80

desneeuwman80

  • Lid sinds 06 september 2012
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 oktober 2012
  • 08:49

Hallo ik heb even een vraagje ik weet namelijk niet hoe ik de ronde cursor tevoorschijn moet laten komen. Als ik gewoon de pen bij het scherm houdt dan komt de cursor niet tevoorschijn. Doe ik iets verkeerd?

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
Bloesum

Bloesum

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 342
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 oktober 2012
  • 08:59

Bedoel je dat kleine blauwe rondje in Air View?

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
desneeuwman80

desneeuwman80

  • Lid sinds 06 september 2012
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 oktober 2012
  • 09:24

Nee die zie ik wel, maar als je de officiële hands-on video op youtube bekijkt dan zie je dat ze een ronde zwarte cursor op het scherm krijgen met vier keuze mogelijkheden. Deze krijg ik niet te voorschijn.

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
Bloesum

Bloesum

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 342
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 oktober 2012
  • 11:42

Kun je voor ons gemak en link geven van het filmpje met de tijd waarin je de functionaliteit ziet. Noem anders de app waarin je het zag gebeuren.

We komen er wel ;-)

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
desneeuwman80

desneeuwman80

  • Lid sinds 06 september 2012
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 oktober 2012
  • 19:23

Ik snap er niks van ik kan het niet meer vinden. Balen. Maar ik heb wel nog een andere vraag, weet je toevallig hoe je een screen opname kan maken. Ik had gezien dat je dat met de menu knop en volume omhoog tegelijk moest indrukken maar helaas krijg ik geen opname.

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 oktober 2012
  • 19:55

Desneeuwman;346402
Ik snap er niks van ik kan het niet meer vinden. Balen. Maar ik heb wel nog een andere vraag, weet je toevallig hoe je een screen opname kan maken. Ik had gezien dat je dat met de menu knop en volume omhoog tegelijk moest indrukken maar helaas krijg ik geen opname.

Dat kan door de home en power button tegelijkertijd ingedrukt te houden todat je langs de rand een soort
van witte flits ziet.
Of door de pen 2sec op het scherm te houden.

Gr. Ximon

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
desneeuwman80

desneeuwman80

  • Lid sinds 06 september 2012
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 oktober 2012
  • 20:22

Nee dat is en screen foto Ik bedoel juist een screen opname

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #8
  • 10 oktober 2012
  • 21:08

Desneeuwman;346429
Nee dat is en screen foto Ik bedoel juist een screen opname

Denk dat ik het dan niet goed begrijp. Wil je een opname maken van wat je aan het doen bent?
Dat zou moeten kunnen met ScreenCast maar dan moet je toestel geroot zijn.
Ik heb het geprobeerd maar het werkt (nog) niet.
Of bedoel je nog wat anders?

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
desneeuwman80

desneeuwman80

  • Lid sinds 06 september 2012
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #9
  • 10 oktober 2012
  • 21:14

Ja dat bedoel ik. Ik had het in een filmpje gezien en dacht dat het standaard op de note 2 zat? Maar helaas dan…

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #10
  • 10 oktober 2012
  • 21:20

Desneeuwman;346448
Ja dat bedoel ik. Ik had het in een filmpje gezien en dacht dat het standaard op de note 2 zat? Maar helaas dan…

Ik weet niet precies hoe het zit met android apps maar vaak kan het zo zijn dat ze aangepast moeten worden als er een nieuw OS uitkomt. Dus ff geduldig wachten denk ik.
Of misschien in het app ontwikkelhoekje kijken of er iemend zo'n app kan maken.

Gr ximon

Bewerkt (24 april 2013 15:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren