Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #1
  • 7 oktober 2012
  • 20:36

Hallo,

Ik heb een klein probleem met de ideeën schets.
Om een of andere reden staat bij de taal van de iedeeën schets in het frans!!
Alles staat op NL ingesteld.
iemand een idee hoe dit te verhelpen?

Gr. Ximon

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
Bloesum

Bloesum

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 342
  • Reputatie 0
  • #2
  • 8 oktober 2012
  • 11:50

He Ximon,

Ik kan jou bijgevoegde scherm niet vinden. Kun jij aangeven hoe je daar naar toe komt? Ik zie wel dat er in het menu bij instellingen een taal kan worden ingesteld.

Bloesum

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 oktober 2012
  • 14:32

Bloesum;345669
He Ximon,

Ik kan jou bijgevoegde scherm niet vinden. Kun jij aangeven hoe je daar naar toe komt? Ik zie wel dat er in het menu bij instellingen een taal kan worden ingesteld.

Bloesum

De taal instellingen heb ik al geprobeerd als ik de taal omzet naar engels zet ie alles om behalve dat blad in de idea sketch.
Je kunt op de volgende manier in dat menu komen : open S note klik op IdeaSketch open een notitie klik op het tekentje om bestanden in te voegen(rechts boven naast microfoon) tik dan op ideeen schets. Normaal kun je daar een woord schrijven en dan krijg je een voor getekend beeldje van wat je hebt geschreven. Je kunt daar op een knopje drukken (links van de sluiten knop) daar laat ie dan zien wat je zou kunnen schrijven maar dat is bij mij in het frans.
Zal zo ff een foto toevoegen dat is misschien wat makkelijker.

Gr. Ximon

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
Bloesum

Bloesum

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 342
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 oktober 2012
  • 16:09

Oh, daar! Mijn woordenlijst is in het Engels en de taalsetting verandert daar idd niks aan. Heb je het toestel wellicht in België gekocht?

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #5
  • 8 oktober 2012
  • 16:57

Bloesum;345744
Oh, daar! Mijn woordenlijst is in het Engels en de taalsetting verandert daar idd niks aan. Heb je het toestel wellicht in België gekocht?

Nee heb het via internet besteld maar er zat ook een Franse handleiding bij dus ik denk dat ik een frans toestel heb
es kijken of ik een andere software versie erop kan zetten.
In ieder geval bedankt voor het meedenken.


PS doet multiview het bij jou?

Bewerkt (24 april 2013 15:39)
henklbr

henklbr

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 1073
  • Reputatie 140
  • #6
  • 8 oktober 2012
  • 20:56

Tik eens in je dialer*#1234# en plaats de gegevens eens hier?
Kunnen we eens kijken waar je toestel vandaan komt ;-)

Bewerkt (24 april 2013 15:40)

Greetzzz, Henk.
===========================
Samsung Galaxy Note8 SM-N950F/DS 64GB | Samsung microSDXC PRO Plus 128GB Class 10 UHS-I
Android-version: 8.0.0
Kernel-version: 4.4.13-13094739-QB17155977
Build-number: R16NW.N950FXXU3CRC1
Build Info: dpi@SWHE0723 #1 Fri Mar 2 19:02:38 KST 2018
CSC: N950FOXM3CRC4
Baseband-version: N950FXXU3CRB9

ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #7
  • 8 oktober 2012
  • 21:50

henklbr;345863
Tik eens in je dialer*#1234# en plaats de gegevens eens hier?
Kunnen we eens kijken waar je toestel vandaan komt ;-)

Ik denk dat het een frans toestel is.
Al contact gehad met samsung maar ik heb die gast moeten uitleggen hoe het ding werkt en uiteindelijk werd er gezegd dat ikcontact moest zoeken met de leverancier.
Ook dat inmiddels gedaan maar daar hadden ze geen note 2 ter beschikking.
Ze hebben gevraagd of ik screen shots kon sturen waarop ze het probleem konden zien.
Das geen probleem natuurlijk met dit toestel.
Kreeg het idee om een screen recorder te gebruiken maar dan moet toestel geroot zijn.
Ook dat is gelukt maar nu krijg ik screencast niet werkend.
Nu opzoek naar een alternatief.
Pffff en nu krijg ik ook van mijn note 2 ook al geen foto's meer geupload!!!
Dus ff via laptop proberen.
Gr. Ximon

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
henklbr

henklbr

  • Lid sinds 07 februari 2011
  • Berichten 1073
  • Reputatie 140
  • #8
  • 9 oktober 2012
  • 07:46

Ik zie dat je CSC-code OXA is, en deze is voor Open Europe. Een NL-toestel heeft de CSC-code PHN

Je hebt al wel de laatste update, LJ1, op je toestel staan (deze moet multi-window hebben ;-))

Bewerkt (24 april 2013 15:40)

Greetzzz, Henk.
===========================
Samsung Galaxy Note8 SM-N950F/DS 64GB | Samsung microSDXC PRO Plus 128GB Class 10 UHS-I
Android-version: 8.0.0
Kernel-version: 4.4.13-13094739-QB17155977
Build-number: R16NW.N950FXXU3CRC1
Build Info: dpi@SWHE0723 #1 Fri Mar 2 19:02:38 KST 2018
CSC: N950FOXM3CRC4
Baseband-version: N950FXXU3CRB9

Bloesum

Bloesum

  • Lid sinds 10 augustus 2010
  • Berichten 342
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 oktober 2012
  • 09:13

Wat een gedoe allemaal, Ximon. Kun je niet gewoon zelf huisjes en autootje tekenen ? :p

Bewerkt (24 april 2013 15:40)
ximon1975

ximon1975

  • Lid sinds 03 oktober 2012
  • Berichten 281
  • Reputatie 0
  • #10
  • 9 oktober 2012
  • 15:18

henklbr;345924
Ik zie dat je CSC-code OXA is, en deze is voor Open Europe. Een NL-toestel heeft de CSC-code PHN
Oke, maar kan ik dit nu veranderen of niet? Misschien met een andere stock rom ofzo? Ik zeg maar wat ;-)
Je hebt al wel de laatste update, LJ1, op je toestel staan (deze moet multi-window hebben ;-))
Ik heb idd nadat ik dat zei dat mijn multi view het niet deed een update gedaan en nu werkt het wel.


Bloesum;345935
Wat een gedoe allemaal, Ximon. Kun je niet gewoon zelf huisjes en autootje tekenen ? :p
Natuurlijk zou ik het zelf kunnen tekenen maar toch……
:-))

Bewerkt (24 april 2013 15:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren