Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6178
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #1
  • 15 augustus 2015
  • 16:41

Zie bij instelling van Chrome geen HOME PAGE staan. Wel kan ik startpagina instellen. mvg dag

Hebben we het ook echt over Chrome of over de standaard Samsungbrowser?
Ik heb het namelijk net gecheckt op diverse toestellen maar die hebben allemaal de mogelijkheid om "Home page" aan/uit te zetten.

dag

dag

  • Lid sinds 24 februari 2011
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 augustus 2015
  • 16:59

Is de chrome die standaard wordt geinstalleerd in Google mapje.
In dit mapje staan meerdere items van google zoals Gmail etc.
Bij instellingen heb ik staan:
BASISINSTELLINGEN
zoekmachine….staat op google.com
tabbladen en apps samenvoegen….staat uit
Formulieren automatisch aanvullen…..staat aan
Wachtwoord op slaan….\staat aan

Geavanceeerd
Privacy
Toegangelijk
Site-instellingen
Data besparing
Over chrome…….hier staat dat ik Chrome 44.0.2403.133 heb

mvg dag

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6547
  • Reputatie 250
  • #3
  • 15 augustus 2015
  • 17:58

ik heb dezelfde versie google chrome als jij en startpagina kan ik gewoon instellen, wat ik niet snap gisteren toen ik je dezelfde vraag stelde kon je hem wel instellen alleen kon je op de een of andere manier niet terug, zie hier, derde post wat je daar mee bedoelde snap ik nog steeds niet.

plaats anders een screenschot hier van het scherm bij jou instellingen.

"/>
"/>
"/>

Bewerkt (15 augustus 2015 18:05) | text aangepast
dag

dag

  • Lid sinds 24 februari 2011
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 augustus 2015
  • 18:05

Bedoelde ermee dat ik bij:
BASISINSTELLINGEN
zoekmachine….op google.com kon zetten.

Raar dat ik de optie startpagina nergens heb?

mvg dag

Ps hoe maak jij zo scherm print en hoe heb jij die hier geplaatst?

Bewerkt (15 augustus 2015 18:06)
gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6547
  • Reputatie 250
  • #5
  • 15 augustus 2015
  • 18:07

Bedoelde ermee dat ik bij: BASISINSTELLINGEN zoekmachine….op google.com kon zetten. Raar dat ik de optie startpagina nergens heb? mvg dag
maak even een screenshot van je scherm en plaats het hier.

of verwijder google chrome even van je toestel en instaleer hem opnieuw, misschien helpt dat.

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6547
  • Reputatie 250
  • #6
  • 15 augustus 2015
  • 18:19

een schermafbeelding maken op je galaxy doe dmv de home en powerknop tegelijk inhouden totdat het screenshot gemaakt is, hij wordt opgeslagen op je toestel in de DCIM/screenshots map.

ik plaats schermafbeeldingen via photobucket zo kun je er meer plaatsten hier.

jij kunt er één uploaden via de knop bestand kiezen rechtonderin, zoals ik nu net ook gedaan heb van deze post

Bijlage:

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren