Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

congusto

congusto

  • Lid sinds 16 december 2011
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 april 2014
  • 14:29

Ik heb dit een paar keer gehad, soms kort achter elkaar, soms met weken tussenpauze, zowel op oudere als de nieuwste firmware.
Ik heb ergens gelezen dat het uitzetten van Google Backup moet helpen.
Dat heb ik nu gedaan, ik meld me over een tijdje wel weer over mijn ervaring.
Backups maak ik wel via Kies.
Overigens: Als je een backup hebt gemaakt via Kies, kun je via Kies ook weer (zo nodig alleen) je Wifi wachtwoorden terugzetten.

herpi

herpi

  • Lid sinds 28 september 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 april 2014
  • 12:25

Helaas, ook ik heb het probleem.
Denk dat het probleem bij de Google backups ligt. Iemand anders had een nieuwe note 3 gekocht en hop weer mis.

Godzijdank kan ik via Kies razendsnel restoren, want ik heb geen reroote note 3 dus met Titanium kan het dan niet..
Verschillende dingen uitgeprobeerd ,maar geen succes.

Nu ben ik gestopt met het gebruiken van Chrome op de Note en maak geen chrome backups meer op mijn Chrome browser op de Mac.

iemand anders is aan het testen met een totaal nieuwe google account en die gebruiken als backup.

Zie hier:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52073302

Huib

herpi

herpi

  • Lid sinds 28 september 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 april 2014
  • 12:29

congusto
Ik heb ergens gelezen dat het uitzetten van Google Backup moet helpen.
Dat heb ik nu gedaan, ik meld me over een tijdje wel weer over mijn ervaring.

Als je bedoelt: Backup uitzetten op de Note 3 heb ik slecht nieuws. Dat heb ik geprobeerd, maar jammermaarhelaas…

Wat ik nog niet geprobeerd heb (Staat wel op mijn todo lijstje) is via Google/dashboard
https://www.google.com/settings/dashboard
Bij de post “Android” (even openklappen) “backup gegevens verwijderen”.

Huib

Bewerkt (21 april 2014 12:31)
zwaneveld62

zwaneveld62

  • Lid sinds 19 mei 2012
  • Berichten 30
  • Reputatie 0
  • #4
  • 2 mei 2014
  • 04:02

Hier ook na de update (PHN) soms niet automatisch inloggen in mijn eigen netwerk.
Blijft ook de hele tijd scannen…. is dat normaal ?

Stefan

Dead_Silence

Dead_Silence

  • Lid sinds 14 januari 2012
  • Berichten 55
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 mei 2014
  • 12:05

Ik had nooit last van WiFi password loss op JB v4.3, maar nu op KK4.4.2 al diverse keren. Gisteren een orginele booklet cover van Samsung op de telefoon gedaan. Start dit ding op in veilige modus. Na nogmaals geboot te hebben, was ik een hele hoop settings kwijt, ook de WiFi-passwords

Ik heb alleen maar Samsung smartphones en tablets, 10 in totaal, maar door hun root/warranty/knox beleid en dit ge-etter en nieuwe regulations m.b.t. externe SD access (ja, ik weet dat is Google) koop ik geen nieuwe meer. Ze gooien langzaam hun eigen ruiten in.

pieter_zegwaard

pieter_zegwaard

  • Lid sinds 24 juli 2013
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 juni 2014
  • 00:19

Sinds vorige week ook al diverse keren alle wifi wachtwoorden spontaan gewist.
Ik gebruik Android4.4.2
Baseband N9005XXUENC2

ook ik gebruik een orginele Sview cover van Samsung .
Zou het daar niet aan liggen ?

op mijn HTC kon je altijd in de BIN map een Backup maken van het WPA_Supplicant.conf

Maar sinds ik de Note heb is dit bestand beveiligd .

herpi

herpi

  • Lid sinds 28 september 2011
  • Berichten 67
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 juni 2014
  • 00:24

Nee, helaas er is nog geen enkel fatsoenlijk antwoord.
Behalve dan dat je , volgens mij, minder problemen hebt als je de globale sync uitzet.

Zie hier

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53388667


Huib

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren