Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

skippy007

skippy007

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 januari 2015
  • 20:42

Omdat mijn GN met custom rom (C-rom) steeds slomer werd en uiteindelijk zelfs niet meer wilde booten, heb ik vandaag alle stock images teruggezet (met fastboot). Maar hij blijft nog steeds hangen in de boot. Heeft iemand een idee wat ik nog kan doen om hem weer aan de praat te krijgen?

Bewerkt (26 januari 2015 00:18)
Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #2
  • 25 januari 2015
  • 21:20

in recovery factory reset doen.

skippy007

skippy007

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 25 januari 2015
  • 21:27

Dank je. In recovery krijg ik alleen een liggende android met rode driehoek te zienEn dan gaat ie spontaan weer rebooten en blijft hangen…

Bewerkt (25 januari 2015 21:29)
Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #4
  • 25 januari 2015
  • 21:30

dat klopt en daar zal je met u vol up en down moeten samen indrukken en dan kom je in die opties terecht.

Bewerkt (25 januari 2015 21:30) | Bewerkt via Tapatalk/Androidworld Reader
skippy007

skippy007

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #5
  • 25 januari 2015
  • 23:36

Ja weet ik, maar heel dat menu was er dus niet. Maar nu alles opnieuw gedaan inclusief userdata.img (die had ik de eerste keer weggelaten in de hoop mijn data te kunnen houden) en nu werkt het weer
Bedankt voor je hulp!

Verwijderd_Account_44451

Verwijderd_Account_44451

  • Lid sinds 05 februari 2012
  • Berichten 4099
  • Reputatie 140
  • #6
  • 26 januari 2015
  • 07:04

aja die had je weg gelaten?die moe je best altijd meeflashen.

skippy007

skippy007

  • Lid sinds 29 november 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 januari 2015
  • 23:38

Tja, ik volgde deze tutorial en daar stond dat ik dat weg moest laten… Weer wat geleerd

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren