Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

mich400

mich400

  • Lid sinds 03 augustus 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 maart 2013
  • 21:21

mijn samsung galaxy gio gaat zomaar opnieuw opstarten, dit is een keer in me broekzak gebeurt. toen heeft mijn telefoon 3 keer me pincode in getoetst en nu vraagt om me pukcode die die ik niet heb :S

maar hoe kan ik het probleem oplossen dat mijn telefoon niet meer zomaar opnieuw opstarten
mijn androidversie is 2.3.6

alvast bedankt.

Bewerkt (21 mei 2013 14:09)
Froony

Froony

  • Lid sinds 09 oktober 2011
  • Berichten 895
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 maart 2013
  • 21:25

De pukcode staat vermeld op het kaartje waar je ooit je SIM-kaart uitgehaald hebt. Of je die nog hebt is natuurlijk maar de vraag.

Toch vreemd dat je toestel zomaar opnieuw opstart, terwijl je nog de stock ROM draait. Misschien zou het terugzetten naar fabrieksinstellingen een oplossing. Dit staat ergens in je instellingen (Iets met back-up en herstel?).

Bewerkt (21 mei 2013 14:09)
Hielko

Hielko

  • Lid sinds 12 juni 2011
  • Berichten 515
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 maart 2013
  • 22:31

Toestel kan opnieuw opstarten als de aan/uit knop lang wordt ingedrukt. Misschien is dit ongemerkt gebeurd?

Bewerkt (21 mei 2013 14:09)
mich400

mich400

  • Lid sinds 03 augustus 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #4
  • 22 maart 2013
  • 09:26

Hielko, ik heb het geprobeerd om mijn telefoon zo te laten opnieuw opstarten en dat werkt niet.

Froony, ik heb dit probleem al een keer eerder gehad, maar toen dacht ik het is vast niet erg. maar nu is dit gebeurt. mijn telefoon heb ik weer op fabriek instellingen gezet, maar het heeft niet veel uit gemaakt, want ik was er weer bezig met me telefoon en me telefoon viel weer uit en en starte opnieuw op

Bewerkt (21 mei 2013 14:09)
ProXar

ProXar

  • Lid sinds 24 juni 2012
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 maart 2013
  • 09:53

Dit heeft m'n vriendin gehad met haar S2. Nieuwe batterij en het probleem was opgelost, een aftermarket batterij erin gedaan vanwege de kosten. Als dat niet het probleem is dan is het zonde van het geld.

Bewerkt (21 mei 2013 14:09)
PearlesCENT

PearlesCENT

  • Lid sinds 20 oktober 2012
  • Berichten 135
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 maart 2013
  • 00:20

Het zou ook kunnen zijn dat hij te heet werd en daarom opnieuw ging opstarten. Kijk is of de batterij bol staat?

Bewerkt (21 mei 2013 14:10)
mich400

mich400

  • Lid sinds 03 augustus 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 maart 2013
  • 16:28

dat is niet zo, want dat probleem had ik wel eerst maar ik heb een nieuwe batterij gekocht en hij blijft opnieuw opstarten. hij doet het ook gewoon als ook aan het whatsappen ben, dan valt mijn telefoon uit en start weer op. raar!!

Bewerkt (21 mei 2013 14:16)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 maart 2013
  • 16:30

Heb je een custom rom op je toestel ge-flashed?

Bewerkt (21 mei 2013 14:16)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

mich400

mich400

  • Lid sinds 03 augustus 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 maart 2013
  • 13:20

nee, hij nog in normale staat android 2.3.6 gingerbread

Bewerkt (21 mei 2013 14:17)
barremans

barremans

  • Lid sinds 07 juli 2011
  • Berichten 2237
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 maart 2013
  • 14:48

Heb je de menu knop eens uitgeblazen?
Als deze vast komt te zitten kan je dit ook tegen komen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:17)



Grtz Barre

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren