Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

B@Zzz...

B@Zzz...

  • Lid sinds 07 juli 2010
  • Berichten 440
  • Reputatie 0
  • #1
  • 2 oktober 2012
  • 23:05

@Froony, klopt het dat de GPS bij de aokp wel werkt? Die rom heb jij toch ook gedraaid?
@mrglenneke, als ik de verhalen/opmerkingen vergelijk lijkt deze rom beter te draaien dan die van mclaw.

Bewerkt (24 april 2013 15:38)

Telefoon: Moto 4GPlus
Tablet: Asus TF300T (maar die is volgens mij al een tijdje dood…)

Froony

Froony

  • Lid sinds 09 oktober 2011
  • Berichten 895
  • Reputatie 0
  • #2
  • 3 oktober 2012
  • 17:53

Ik draai inderdaad AOKP, en daar vond ie wel satellieten en werd mijn locatie na een tijdje bepaald (binnenshuis). Ik ga het zo weer even testen met de laatste release, ik laat het je weten!

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
B@Zzz...

B@Zzz...

  • Lid sinds 07 juli 2010
  • Berichten 440
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 oktober 2012
  • 18:16

@Froony, was het testen van de GPS nog gelukt?

En wat is nu het verschil in gebruik/looks/snelheid/batterij/etc tussen de aokp en cm9?

Bewerkt (24 april 2013 15:38)

Telefoon: Moto 4GPlus
Tablet: Asus TF300T (maar die is volgens mij al een tijdje dood…)

Froony

Froony

  • Lid sinds 09 oktober 2011
  • Berichten 895
  • Reputatie 0
  • #4
  • 4 oktober 2012
  • 20:14

Geprobeerd, maar geen satellieten gevonden. In verband met het weer heb ik het niet meer buiten getest. Behalve dat AOKP JellyBean is en CM9 niet, heeft AOKP veel minder last van FC. Bovendien zijn er veel meer tweaks beschikbaar in de ROM, waardoor je alles kunt customizen. Gebruik is eigenlijk gelijk en batterij merk ik ook weinig verschil. Wat betreft snelheid is CM9 het snelst op mijn toestel.

Maar ik heb nu een CM9 ROM draaien, dit is een geoptimaliseerde mix van Maclaws CM9 RC1 en RC2. Hierin werkt de GPS (na een fix). SuperUser werkt ook niet in die ROM zonder fix, maar de fix is er, dus geen probleem. Zie hier: Beater-Ics V1 - xda-developers

Werkt verder prima.Filmen werkt overigens niet.

Oh, ik krijg A2SD niet aan de gang in de bovengenoemde ROM, ik ga dus weer terug naar Aurora 3.

Bewerkt (24 april 2013 15:38)
Arjoderoon

Arjoderoon

  • Lid sinds 12 september 2011
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 januari 2013
  • 15:42

ik heb nu de cm10 jellaxy. Hierin heb ik een nauwkeurig locatie bepaling zonder GPS.
GPS nog niet getest. Zoek nog naar een fix voor mijn exchange gezeur. Heeft ergens met google apps te maken lijkt het.

ik heb de laatste jellybean gapps die ik kon vinden (augustus 2012). Maar helaas nog geen oplossing.

Bewerkt (24 april 2013 16:08)
Arjoderoon

Arjoderoon

  • Lid sinds 12 september 2011
  • Berichten 105
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 januari 2013
  • 08:38

heb inmiddels jellaxy 10.1 ingewisseld voor cm9 rc1 van mcclaw. Ook daarin geen problems meer met data verbinding en exchange agenda. Maar die werkt vooralsnog wel beter op 1 punt na.

Bewerkt (24 april 2013 16:09)
cr_toon

cr_toon

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 mei 2013
  • 16:14

Hey,
heb zo juist mijn gio geroot en rom geïnstalleerd, maar nu blijft hij de hele tijd opnieuw opstarten??

Help :-)

Froony

Froony

  • Lid sinds 09 oktober 2011
  • Berichten 895
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 mei 2013
  • 19:09

cr_toon
Hey,
heb zo juist mijn gio geroot en rom geïnstalleerd, maar nu blijft hij de hele tijd opnieuw opstarten??

Help :-)
Hallo,

Waarschijnlijk is je telefoon in een bootloop terecht gekomen. Dit hoeft niet altijd een probleem te zijn. Wat gebeurt er als je de aan/uit-knop lang (10 sec.) ingedrukt houdt? Doet ie het dan wel? En anders kun je eventueel de home-knop erbij indrukken, om terug te gaan naar Recovery. Hier zou je vervolgens nog een full wipe uit kunnen voeren. Ik neem aan dat je deze wipe wel hebt uitgevoerd na het installeren van de ROM?

Succes ermee!

Leecher3961

Leecher3961

  • Lid sinds 25 augustus 2012
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #9
  • 27 december 2013
  • 11:26

Ik ga deze ook eens proberen.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren