Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #1
  • 31 augustus 2011
  • 13:21

Graag gedaan. Laat het nog even weten of alles nu wel goed werkt.

Bewerkt (31 augustus 2011 13:21)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

rikdegraaff

rikdegraaff

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 september 2011
  • 21:15

Nee, alleen Runtastic doet het offline…
En ik heb naast de standaard apps ook Sygic en Maverick geprobeerd, maar die flippen allemaal.

Met welk A-GPS injector heb jij goede ervaringen??

EDIT: Kan ik ook offline maps invoeren in Runtastic?

Bewerkt (19 september 2011 21:15)
reprise3

reprise3

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 september 2011
  • 11:40

Blijft problematisch.
Heb Gingerbread geinstallleerd 2.3.3
Maar blijft maar zoeken.
Typisch voor de Gio?

Misschien dat iemand nog een oplossing weet?

Bewerkt (21 september 2011 11:40)
rikdegraaff

rikdegraaff

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 september 2011
  • 12:54

Tsja reprise3, ik hoop ook dat iemand de oplossing heeft

Bewerkt (21 september 2011 12:54)
reprise3

reprise3

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 september 2011
  • 02:33

Vreemd maar waar.
GPS test (by Chartcross ltd) versie 1.2.4 geinstalleerd (vanuit Market).
Na enige tijd… complete fix ook in Maps.
Doet het nu (hoe lang?) perfect!!!
Heeft app mogelijk bepaalde stuurbestanden meegestuurd? Wie weet.
Ben benieuwd naar ervaringen van anderen!

Bewerkt (23 september 2011 02:33)
rikdegraaff

rikdegraaff

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 september 2011
  • 06:34

Hoi reprise3,

Ik ga hem nu installeren, en kijk vanmiddag (als ik tijd heb) of hij goed werkt.
Dit zou de oplossing moet kunnen zijn!!

Bewerkt (23 september 2011 06:34)
rikdegraaff

rikdegraaff

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 september 2011
  • 20:10

Net GPS Test uitgeprobeerd, volgende resultaat:

Satellieten “in View”: 9
Satellieten “in Use”: 0

Wacht ik misschien niet lang genoeg (daarnet ruim 2 min. getest), of heeft het een andere oorzaak?
Heeft misschien iemand de gouden tip?

Ik hoop het…

Bewerkt (26 september 2011 20:10)
PeterK1990

PeterK1990

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 350
  • Reputatie 0
  • #8
  • 26 september 2011
  • 20:15

Als je toestel geroot is kan je in android market “Faster Fix” downloaden.

Start hem op, geef superuser toestemming en zet de server op nl.pool.ntp.org (Netherlands dus)

Bewerkt (26 september 2011 20:15)
rikdegraaff

rikdegraaff

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #9
  • 26 september 2011
  • 20:46

Nou, ik heb hem nog een keer getest, en na ong. 45 SECONDEN een fix!!

Een super fix!
Deze mag dicht, en allemaal bedankt!

Bewerkt (26 september 2011 20:46)
Rainai

Rainai

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 304
  • Reputatie 0
  • #10
  • 3 oktober 2011
  • 22:20

Beste Rik de Graaff,

Ten eerste mijn excuses, dat ik dit topic toch nog niet laat sluiten, maar ik heb een vraagje over….

Aan de Faster Fix in market te lezen moet je jouw Samsung eerst rooten, voor je de Faster Fix kan downloaden.
En aan jouw profiel te lezen is jouw Samsung niet geroot. De mijne ook niet.
Hoe deed je het om jouw fix toch van te krijgen?

Bewerkt (3 oktober 2011 22:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren