Naar content
Nieuwste apps
  • live.ly - live video streaming

  • Bohemian Rhapsody Experience

  • MINIMALIST WALLPAPERS

  • Typist: A Quick Typing Test ++

  • Quiet for Gmail

Nieuwste games
  • Orbit - Playing with Gravity

  • Numbo Jumbo

  • bit bit blocks

  • Fired Up

  • Radar Warfare

Nieuwste smartphones
  • Huawei Y6II Compact

  • ZTE Axon 7

  • Motorola Moto Z Play

  • Sony Xperia XZ

  • Sony Xperia X Compact

Nieuwste tablets
  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

  • ASUS ZenPad S 8

  • ASUS ZenPad 8

  • ASUS ZenPad 10

Elke

Elke

  • Lid sinds 02 juni 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 02-06-2011
  • 12:19

Hoi,
Als ik mijn Gio met het wifi netwerk bij mij thuis wil verbinden kan ik gewoon het wachtwoord etc invoeren, dit gaat allemaal goed, ook is de signaalsterkte goed. Als ik dan op verbinden druk zegt het toestel meteen: Niet binnen bereik, verbinding verbroken. Na dat zegt het weer meteen Herrinerd, beveiligd met WPA/WPA2 PSK. Het wachtwoord dat ik invoer klopt en mijn broertje kan met zijn HTC Wildfire wel gewoon op het netwerk. Ons netwerk is dus blijkbaar beveiligd met een WPA/WPA2 PSK beveiliging. Ik ben totaal niet goed op dit gebied dus ik hoop dat iemand me hier mee kan helpen.

Groetjes Elke

Bewerkt (02-06-2011 12:19)
u018443

u018443

  • Lid sinds 04 mei 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19-08-2011
  • 14:08

Hoi,

Ik had hetzelfde probleem, probeer de security eens op WPA/PSK te zetten.

gr. Piet

Bewerkt (19-08-2011 14:08)
wietske

wietske

  • Lid sinds 03 september 2010
  • Berichten 84
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12-09-2011
  • 17:20

Hoe doe ik dit op mijn glaxy. Ik heb hetzelfde probleem. groeten wietske

Bewerkt (12-09-2011 17:20)
miroen

miroen

  • Lid sinds 30 november 2010
  • Berichten 122
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20-09-2011
  • 21:59

HELP!!

Deze telefoon hebben we gekocht voor mijn vrouw. We zijn inmiddels aan het derde exemplaar toe met iedere keer hetzelfde probleem: de wifi verbinding werkt niet naar behoren.
De eerste keer verbinding maken lukt vaak wel maar als de wifi opnieuw verbinding moet maken met hetzelfde netwerk dan gaat het fout.
Het installeren van een alternatieve driver: *#*#526#*#* helpt niet.
Het aan- en uitzetten helpt niet.
Zelf het uitvoeren van een factory reset helpt niet.

We worden hier een beetje moedeloos van. Vodafone levert zonder problemen iedere keer een nieuw exemplaar maar dat is dus ook niet de oplossing. Omruilen voor een ander toestel doen ze niet (of we gaan er erg op achteruit).

Wie kan mij hierbij helpen?!?

Bewerkt (20-09-2011 21:59)

Nexus 5; Asus TF101; Samsung Chromebook 2 (13.3; XE503C32)

arianvdspek

arianvdspek

  • Lid sinds 20 augustus 2011
  • Berichten 13
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26-09-2011
  • 22:35

Ik heb het zelfde probleem gehad, de eerste week deed het wifi het niet. Maar ik heb toen de router een paar keer aan en uit gezet, en toen deed hij het plotseling wel weer, dus ik zou dat proberen

Bewerkt (26-09-2011 22:35)
aad1948

aad1948

  • Lid sinds 01 oktober 2011
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #6
  • 01-10-2011
  • 19:57

Hallo,

Mijn telefoon herkent het thuis netwerk en probeert verbinding te krijgen, dit lukt heel even maar hij gooit hem er steeds weer uit. Wat moet ik doen om dit voor elkaar te krijgen?

Bewerkt (01-10-2011 19:57)
Sanio

Sanio

  • Lid sinds 07 oktober 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #7
  • 07-10-2011
  • 12:06

Zelfde probleem hier. Ik maak verbinding en dat gaat prima. Maar daarna staat er herinnerd, beveiligd met wpa/wpa2 psk. Daarna veranderd dat inUit, beveiligd met wpa/wpa2 psk. Wat moet ik doen om dit op te lossen?

Bewerkt (07-10-2011 12:06)
Tam

Tam

  • Lid sinds 25 augustus 2011
  • Berichten 200
  • Reputatie 0
  • #8
  • 07-10-2011
  • 12:55

Ik had hetzelfde probleem, ik heb het toestel een keer uit en weer aan gezet en toen ging het goed. Zelfde als met een google account aanmaken, gaf ie ook problemen mee, weer uit en aan gezet en ook dat ging daarna goed. Misschien dat jullie dat zelf al geprobeerd hebben, maar bij mij werkte het in ieder geval wel.

Bewerkt (07-10-2011 12:55)
Sanio

Sanio

  • Lid sinds 07 oktober 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #9
  • 07-10-2011
  • 20:56

Bedankt voor het meedenken. Is gelukt intussen. Er zat een fout in het wachtwoord :')

Bewerkt (07-10-2011 20:56)
tomatensoepje

tomatensoepje

  • Lid sinds 08 oktober 2011
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #10
  • 08-10-2011
  • 21:06

@Sanio…. wachtwoorden ook altijd hehehe :p

Bij mij werkt de Wi-Fi wel en heb ik geen problemen ondervonden met aanmelden op het netwerk.

Wel heb ik het volgende soms:
Als ik toestel uit standby modus haal dan is het vaak dat het wi-fi symbooltje pas een minuut of 5 later te zien is,
Soms moet ik opnieuw de wi-fi netwerk selecteren voor ik verbinding kan maken. Het wachtwoord heeft die dan wel weer onthouden

Bewerkt (08-10-2011 21:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren