Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Mr.Android

Mr.Android

  • Lid sinds 01 mei 2011
  • Berichten 228
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 september 2011
  • 22:26

Heey,
Ik wil mijn telefoon updaten met Kies maar ik krijg dit:



Wat moet ik doen om te kunnen updaten?

Gr Mike

Bewerkt (13 september 2011 22:26)
teuntje

teuntje

  • Lid sinds 19 april 2011
  • Berichten 540
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 september 2011
  • 09:44

Misschien kun je proberen de nieuwste versie van kies te downloaden: All you need is

Bewerkt (14 september 2011 09:44)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 september 2011
  • 19:13

zit je nog op dutchmods.. vanaf DM kan je niet updaten via kieseerst ff stock jpi flashen (dat ook de laatste versie is die uit is in nl)

edit: ik keek ff niet goed maar volgens mij zit je al op jpi

Bewerkt (14 september 2011 19:13)
Mr.Android

Mr.Android

  • Lid sinds 01 mei 2011
  • Berichten 228
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 september 2011
  • 20:47

werker123;217472
zit je nog op dutchmods.. vanaf DM kan je niet updaten via kieseerst ff stock jpi flashen (dat ook de laatste versie is die uit is in nl)

edit: ik keek ff niet goed maar volgens mij zit je al op jpi

Klopt heb de stock firmware van Samfirmwares erop gezet omdat ik hem (nog steeds) naar Samsung moet sturen (ik ben best lui zeg maar) om dat hij mijn simkaart niet ziet en ander simkaarten ook niet. Ik heb van een vriend begrepen dat je er 2.3 op kon zetten via kies (heb nu 2.2) dus dat wou ik ff doen maar toen krijg ik dat bericht dat hij niet kon update

Bewerkt (14 september 2011 20:47)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 september 2011
  • 23:08

welke vriend-.- tuurlijk nietmisschien bedoelde ie de ace ofzomaar ik heb dat ook een beetje.. 1 keer opnieuw erin en is opgelostmaar als het met andere ook niet werkt is t wel een probleem iddmaar het is al een stock rom dus je kan hem denk ik gewoon opsturen

Bewerkt (14 september 2011 23:08)
Mr.Android

Mr.Android

  • Lid sinds 01 mei 2011
  • Berichten 228
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 september 2011
  • 20:04

werker123;217591
welke vriend-.- tuurlijk nietmisschien bedoelde ie de ace ofzomaar ik heb dat ook een beetje.. 1 keer opnieuw erin en is opgelostmaar als het met andere ook niet werkt is t wel een probleem iddmaar het is al een stock rom dus je kan hem denk ik gewoon opsturen

Oke, jammer haha
Maar dan heb ik iig de goede firmware dat is mooi.
Hoe moet ik hem precies opsturen naar Samsung? Moet ik dat via de winkel (kijkshop) waar ik hem heb gekocht doen?

Bewerkt (15 september 2011 20:04)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 september 2011
  • 20:31

dat weet ik allemaal nietmoet je even opzoeken op de samsung site

Bewerkt (15 september 2011 20:31)
Mr.Android

Mr.Android

  • Lid sinds 01 mei 2011
  • Berichten 228
  • Reputatie 0
  • #8
  • 15 september 2011
  • 21:41

Net opeens hé, uit het niets, heeft hij er weer zin in gekregenHopelijk blijft dat ook zoKan ik weer bellen

Bewerkt (15 september 2011 21:41)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren