Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

danielw8

danielw8

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 juli 2011
  • 12:22

Als ik op mijn mobiel op wifi zit gaat krijg ik na enkele minuten geen data meer binnen, een youtube filmpje stopt met laden, of internet kan de pagina niet laden.
Als ik wifi aan en uit zet op mijn mobiel werkt het daarna weer.
Mijn mobiel is een keer ter reparatie opgestuurd geweest naar samsung, daarvoor had ik het ook al, maar daarvoor was de reparatie niet.
Na de reparatie stond er achter mijn batterij een nieuw imei, dus ik neem aan dat het moederbord is vervangen.
Na deze reparatie (SIM kaart wou er niet in) heb ik nog steeds dit probleem,
dus ik denk ook niet dat een factory reset ofzo zou helpen.
Het is nogal irritant dat als je midden in een filmpje zit dat het ineens stopt, dus ik vroeg mij af hoe ik dit kan fixen, hebben andere mensen hier ook last van gehad? en hoe hebben zij dit dan opgelost?

Alvast heel erg bedankt!

Bewerkt (16 juli 2011 12:22)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 juli 2011
  • 12:26

ik heb dit probleem nog nooit gehad! is het ook op je pc? dan ligt het aan de routerik zou toch een factory reset proberen of een reflash voor de zekerheid. ik denk dat over je imei dat ze gewoon je hele toestel hebben vervangencheck anders even of je als je in je telefoon *#06# en kijk of die hetzelfde is als achter je batterij

Bewerkt (16 juli 2011 12:26)
danielw8

danielw8

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 juli 2011
  • 12:35

Op mijn pc heb ik nergens last van, mijn broer op zijn Galaxy S ook niet.
Ik denk dat een reflash/reset niet heel veel zin heeft, omdat ik al verschillende roms heb geflasht, en het nooit iets veranderd heeft.
En ik heb ook niet erg veel zin om al mn data weer kwijt te zijn :S
Voor de reparatie had ik hier ook al last van, en als ze het hele mobieltje hebben vervangen, lijkt het mij onlogisch dat het aan mijn toestel ligt.
De imei is bij *#06# hetzelfde als achter de batterij.
Ik denk dat het misschien aan de instellingen van de router ligt ofzo, maar hier weet ik echt niks vanaf.

Bewerkt (16 juli 2011 12:35)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 juli 2011
  • 13:08

ik zou als ik jou was verschillende instellingen op je router proberendaar heb ik wat minder verstand vananders kan het aan je wifi ontvanger in je telefoon liggengewoon heel veel pechje kan ook proberen om bij iemand anders te testener is vast wel iemand die je wel even het w8woord wil geven

Bewerkt (16 juli 2011 13:08)
danielw8

danielw8

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 juli 2011
  • 13:30

Ik heb ook echt geen idee hoe ik instellingen op mn router kan veranderen, daar heb ik totaal geen verstand van, ik zal het wel is een keer bij iemand anders proberen, dat is wel een slim idee.

Bewerkt (16 juli 2011 13:30)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 juli 2011
  • 19:25

die van mij had ook kuren bij mij hielp het om op netwerk vergeten te drukken en daarna opnieuw het wachtwoordt invoeren

Bewerkt (16 juli 2011 19:25)
henrie013

henrie013

  • Lid sinds 14 april 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #7
  • 31 december 2011
  • 09:06

Ik heb hier het probleem ook al een tijdje………om gek van te worden !!!

Gisteren een tijdje met ziggo+ aan de lijn gehangen en een aantal dingen geprobeerd:

Andere kanalen in gegeven in de router heb 6/8/1/11 geprobeerd maar helaas.

Router uit de meterkast gehaald,ook geen verschil.

Als bij vrienden van mij ben heb ik geen problemen,dat vind ik zo raar ervan.

Ik heb een gewoon modem met een apparte router,en volgens mij is de modem de boosdoener !!!

Bewerkt (24 april 2013 13:58)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #8
  • 31 december 2011
  • 15:42

Ik weet niet precies hoe het bij ons zit, maar sinds wij ziggo hebben heb ik dit probleem. Heb ook al heel veel dingen geprobeerd maar niets helptDe htc legend en de xperia x10 mini pro hebben hier geen last van

Bewerkt (24 april 2013 13:58)
henrie013

henrie013

  • Lid sinds 14 april 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #9
  • 1 januari 2012
  • 15:10

Gisteren avond ben ik bij vrienden op bezoek geweest en heb daar mijn internet eens goed getest en ook weer geen probleem,en die hebben ook ziggo !!!

Bewerkt (24 april 2013 13:58)
henrie013

henrie013

  • Lid sinds 14 april 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #10
  • 1 januari 2012
  • 16:00

Ik heb trouwens een ubee EVM 3200 modem van ziggo en linksys E1000 router…….ik hoop dat iemand weet te vertellen wat er aan de hand kan zijn ?

Bewerkt (24 april 2013 13:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren