Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 juni 2011
  • 14:06

hoop dat ik nu wel de goede rubriek heb geprobeerd. ik heb op een windows 7 computer kies geinstaleerd en toen geupdate. toen ik laatst van mijn vader hoorde dat hij de nieuwe firmware update opzijn apollo had gezet wilde ik dat ook maar zelfs na 10 minuten was hij nog aan het verbinden. ook op mijn vaders windows 7 laptop en mijn eigen windows xp computer lukt het niet. wat moet ik doen? ik heb de tips van een eerdere discussie op deze site geprobeerd maar die hielpen ook niet wat nu zaterdag niet naar de zorgboerderij en naar de winkel of gewoon niet updaten of is er nog een mogelijkheid?

Bewerkt (29 juni 2011 14:06)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 juni 2011
  • 14:12

je zit in de goede plek hier hoor

maar het probleem is dat je niet kan verbinden met kies? gebruik je de nieuwste versie? heb je touchwiz? je kan niet verbinden via launcher pro of iets anders. als dat allemaal goed is kan je dit proberen> rechtermuisknop op computer en dan eigenschappen. nu zie je in het linkse menu apparaatbeheer. druk daar op. nu staat waarschijnlijk onderaan universal serial bus controllers. als je daarop drukt krijg je een keuzemenu. zoek hier naar iets met samsung android composite device (uit mijn hoofd). doe dan rechtermuisknop eigenschappen. ga naar het kopje stuurprogrammas en druk dan op verwijderen. als je dat hebt gedaan start je computer opnieuw op. probeer nog eens te verbinden met kieswerkt het nog steeds niet? probeer hetzelfde dan nog een keer

(dit is btw op een windows 7 pc)

Bewerkt (29 juni 2011 14:12)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 juni 2011
  • 14:16

bedankt ben nu beetje druk dus het kan wel pas morgen zijn dat ik tijd heb om het te proberen

Bewerkt (29 juni 2011 14:16)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 juni 2011
  • 14:54

oke
10char

Bewerkt (29 juni 2011 14:54)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 juni 2011
  • 15:21

heb nu wel even tijd ik kan je tip wel proberen maar weet je ook iets voor xp? dan kan ik het op mijn laptop proberen

Bewerkt (29 juni 2011 15:21)
werker123

werker123

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 1644
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 juni 2011
  • 15:23

uuh probeer gewoon hetzelfde? misschien is op de xp de layout iets anders.. kijk anders evenik heb geen xp pc bij de hand.. als he het echt wil weten kan ik wel even zoeken

Bewerkt (29 juni 2011 15:23)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #7
  • 29 juni 2011
  • 15:32

dat probeer ik nu

Bewerkt (29 juni 2011 15:32)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #8
  • 29 juni 2011
  • 15:35

zie geen universal serial bus controller maar wel bus host controllers bedoel je die?

Bewerkt (29 juni 2011 15:35)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #9
  • 29 juni 2011
  • 15:37

oh is hem niet die jij (denk ik) bedoelt staat er niet tussen vergeet niet dat ik op mijn laptop zit

Bewerkt (29 juni 2011 15:37)
emertoerik

emertoerik

  • Lid sinds 28 juni 2011
  • Berichten 37
  • Reputatie 0
  • #10
  • 29 juni 2011
  • 15:40

o wacht even start net kies op wil een upgrade druk op ok 5 min later zegt hij wilt u de firware update doen is nu druk bezig- denk een gevalletje van hebbes! super tip dank je!!!!!

Bewerkt (29 juni 2011 15:40)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren