Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 maart 2013
  • 13:29

Ik heb net een Galaxy Ace voorzien van CM7.2 (cm-7-20130301-NIGHTLY-cooper)
Dat is allemaal goed gegaan. Om nu de play store te kunnen gebruiken wil ik de gmail account toevoegen.
Dit geeft alleen een foutmelding;
71777178
Hoe kan ik dit werkend krijgen? Zo heb ik weinig aan de telefoon


als iemand een andere goede rom weet die dit probleem zeker niet heeft houd ik mij aanbevolen. Ik heb op deze verder toch nog niets ingesteld.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
marrich77

marrich77

  • Lid sinds 10 januari 2013
  • Berichten 342
  • Reputatie -10
  • #2
  • 10 maart 2013
  • 14:40

Hier even de laatste versie downloaden en flashen op de ace (gaat hetzelfde als cm)
Goo.im Downloads - Browsing gapps

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)

Samsung Galaxy S7
Marshmallow Android 7
Stock Rom
No Root

galaxyace80

galaxyace80

  • Lid sinds 21 januari 2012
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 maart 2013
  • 15:41

deze 2 roms zou je kunnen proberen heb je gelijk android 4.2.2 jellybean alle 2 voor de ace.

de eerste is van een duitse ontwikkelaar
cooper_PAC_JB_4.2.2-v20.1.0_03MAR2013-182544.zip een rom gebasseerd op aokp/cm10.1/paranoid. dit is een hybride rom die al het beste uit de drie samenvoegd.

de tweede is van een nederlandse ontwikkelaar erikcas. cm-10.1-20130224-NIGHTLY-cooper.zip | by erikcas for Galaxy Ace is een cm10.1 rom werkt ook prima.


voor apps als link2sd kun je het beste s2e script downloaden voor cm10.1. dit script is te gebruiken in beide roms en werkt uitstekend. beter als link2sd.

Bewerkt (21 mei 2013 13:56)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 maart 2013
  • 17:29

marrich77;388972
Hier even de laatste versie downloaden en flashen op de ace (gaat hetzelfde als cm)
Goo.im Downloads - Browsing gapps


Bedankt. Die had ik al gedownload, maar niet goed geïnstalleerd. Alles lijkt nu goed te werken!

Bewerkt (21 mei 2013 13:57)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 maart 2013
  • 20:15

Na een week gaf CM7.2 de geest. Plotseling de ene na de andere foutmelding. Het leek er op dat hij de SD kaart niet goed meer las.
Er was helemaal niet meer mee te werken. Een reboot haalde ook niets uit.
Ik heb CM7.2 toen maar terug gezet naar de fabrieksinstellingen. Nu gaat de telefoon niet meer over als er gebeld wordt. De beller krijgt meteen de voicemail.
Ik zal vast pech gehad hebben, maar ga liever niet meer verder met CM7.2.

Ik ga zo cm-10.1-20130224-NIGHTLY-cooper.zip | by erikcas for Galaxy Ace maar proberen te installeren. Kijken of dat beter gaat.

Bewerkt (21 mei 2013 14:06)
galaxyace80

galaxyace80

  • Lid sinds 21 januari 2012
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 maart 2013
  • 20:35

http://goo.im/devs/OldDroid/PAC/cooper/cooper_PAC_JB_4.2.2-v20.1.0_03MAR2013-182544.zipdeze rom kan ik je van harte aanbevelen gebruik hem nu een week of 2 en werkt zeer stabiel en vlot gebruik s2e script in plaats van link2sd. s2e script kun je vinden via google kun je gewoon de versie voor cm10.1 gebruiken.

Bewerkt (21 mei 2013 14:06)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 maart 2013
  • 21:10

Ga ik proberen! Die versie die ik net noemde blijft na de eerste keer opstarten zeuren dat de setup wizard gestopt is. Als ik dit weg klik komt die melding meteen weer terug.

Ik laat nog wel weten hoe jouw laatste optie werkt.

———- Update van bericht ———-

Nu krijg ik de melding “het proces android.process.acore iks gestopt”

Ik wordt gek van al die foutmeldingen

Bewerkt (21 mei 2013 14:06)
marrich77

marrich77

  • Lid sinds 10 januari 2013
  • Berichten 342
  • Reputatie -10
  • #8
  • 19 maart 2013
  • 21:23

Ik zou denk in dit geval gewoon de standaard rom (sammobile) er weer opzetten. Ook gezien foutmeldingen en dergelijke vaak niet voor niets zijn. Voor hetzelfde geld, block je de ace zo dat hij niet meer te gebruiken is.
Vanuit daar kan je weer gaan vogelen met je ace.

Je brengt hem dan weer naar standaard. Dus eerst weer even rooten en CWM erop zetten en je kan weer starten.

Zelf heb ik ook de standaard er weer opgezet, nadat ik wat vastlopers van apps kreeg.
Moet zeggen, dat ik nu een kleine week weer standaard draai en ik het eigenlijk wel prettig vind.
Dus voorlopig hou ik het er even bij.

Bewerkt (21 mei 2013 14:07)

Samsung Galaxy S7
Marshmallow Android 7
Stock Rom
No Root

jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 maart 2013
  • 10:08

Ik had niet het hele systeem gewist voor de nieuwe installatie, maar meteen de nieuwe rom er op gezet. Blijkbaar gaf dat wat foutmeldingen.

Ik heb gisteren als laatste deze geïnstalleerd; Goo.im Downloads - Downloading cooper_PAC_JB_4.2.2-v20.1.0_03MAR2013-182544.zip
Deze rom is voor deze Ace toch wat te zwaar. Hij loopt absoluut niet soepel.
Vanavond toch maar weet verwijderen en nog 1 keer een hele schone installatie van CM7.2 proberen.

Anders geef ik het op en moet er maar een andere telefoon komen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:07)
galaxyace80

galaxyace80

  • Lid sinds 21 januari 2012
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 maart 2013
  • 16:55

Apart dat de ROM bij jou zwaar loopt heb er zelf geen last van. Na de installatie je ace opstarten in recovery dan wipe data en via advanced wipe dal ik. ROM toch even op de ace laten staan de ROM moet eerst een paar dagen wennen.

Bewerkt (21 mei 2013 14:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren