Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ovpt

ovpt

  • Lid sinds 20 januari 2013
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 januari 2013
  • 14:01

hallo, ik ben nieuw hier.
ik heb een probleem met mijn galexy ace gt-s5830i.
ik heb geen mobiel netwerk, ik heb een lebara kaart erin zitten.
als ik de kaart eruit haal en in n andere telefoon plaats kan ik er alles mee doen, maar niet in de nieuwe telefoon van samson galexy ace.
kan iemand mij helpen aub, wat moet ik hieraan doen? heb telefoon gereset alles gedaan maar niets niets en nog eens niets

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #2
  • 20 januari 2013
  • 14:04

Waarschijnlijk staan de APN instellingen er niet (goed) in.
Dit staat op de hulp pagina van Lebara: lebara internet instellingen | lebara mobiel

Bewerkt (24 april 2013 16:11)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

abartels

abartels

  • Lid sinds 05 maart 2012
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 januari 2013
  • 15:41

Ik heb het advies ook vaker gegeven bij anderen die een abo afsluiten bij een provider die geen eigen netwerk hebben( hollandse nieuwe, simyo, tele 2 etc)
set data roaming aan!!!

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
Marcha

Marcha

  • Lid sinds 23 november 2011
  • Berichten 76
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 januari 2013
  • 22:26

Data roaming aan? Waarom? Ik heb zelf Simyo, daar moet je gegevens handmatig instellen zoals ze op de site van KPN staan (alleen i.p.v. KPN als naam Simyo ingeven, verdere gegevens kloppen). Als je bv. in een grensstreek woont, loop je met roaming wel het risico op een buitenlands netwerk terecht te komen.

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
abartels

abartels

  • Lid sinds 05 maart 2012
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 januari 2013
  • 02:59

Het waarom kun je beter vragen aan de providers. Het is helaas zo dat dit de oplossing is die bij veelal de ace en gio en andere werkt. Ib sommige gevallen kun je nadat je de roaming hebt aangezet en de verbinding is er, het weer kan uitzetten.

Om problemen in grenstreken te voorkonen kun roaming control installeren via de playstore

Bewerkt (24 april 2013 16:11)
abartels

abartels

  • Lid sinds 05 maart 2012
  • Berichten 152
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 januari 2013
  • 20:11

Ben benieuwd of de TS nu weer internet heeft

Bewerkt (24 april 2013 16:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren