Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 december 2012
  • 22:07

Ik wi de ace van mijn vriendin rooten. Ze wil niet de hele telefoon opnieuw moeten instellen hierna.
Als ik de telefoon root toegang geef, blijven dan alle apps en instellingen behouden?

Heb we ervaring met rooten op mijn oude Htc, maar daar heb ik gelijk een ander Android versie op gezet.

Bewerkt (24 april 2013 16:01)
galaxyace80

galaxyace80

  • Lid sinds 21 januari 2012
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 december 2012
  • 19:29

alles blijft zoals het was, je krijgt alleen een extra icoontje super user en je hebt dus administrator rechten

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 december 2012
  • 20:19

Oke bedankt.

Ik wil toch voor de zekerheid een backup maken met Kies. Alleen herkent deze de telefoon niet.
Kan in Windows 8 de telefoondriver ook niet installeren.

SuperOneClick kan ook geforceerd geen driver installeren. Ik krijg dan een foutmelding

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 december 2012
  • 23:07

Heb het al anders opgelost via update.zip. Net de SD kaart gepartitioneerd. Zo link2sd installeren en hopelijk werkt alles dan zoals ik wil

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
galaxyace80

galaxyace80

  • Lid sinds 21 januari 2012
  • Berichten 156
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 december 2012
  • 20:18

mooi zo

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 december 2012
  • 20:24

Alles werkt nog prima
Jammer dat de ruimtewinst toch niet zo groot is doordat veel apps niet verplaatsbaar zijn, zoals Google Maps.
Maar ze kan weer updates doen zonder meldingen van te weinig geheugen, dus het scheelt toch wel.

Ze klaagt alleen dat de telefoon erg traag is de laatste tijd.
Ik merkte dat ook op, maar ik heb een Galaxy s advance, dus kan het niet echt vergelijken.
Ik dacht dat dit ook met het geheugen te maken zou hebben, maar blijkbaar ligt dat probleem elders.

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
Jangrie

Jangrie

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 396
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 december 2012
  • 15:18

Heb je de dalvik cache ook verplaatst? Dat is niet goed als je een trage SD card hebt…daardoor kan het toestel ook traag worden.

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
jeroen1983

jeroen1983

  • Lid sinds 22 februari 2012
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 december 2012
  • 20:04

Jangrie;367231
Heb je de dalvik cache ook verplaatst? Dat is niet goed als je een trage SD card hebt…daardoor kan het toestel ook traag worden.
Als dat al zo is heb ik dat niet bewust gedaan.
Zal zo eens kijken. Ik las ergens dat je die cache kan wissen. Wist dat ook instellingen en wachtwoorden van de apps en internet?

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
Jangrie

Jangrie

  • Lid sinds 14 september 2011
  • Berichten 396
  • Reputatie 0
  • #9
  • 19 december 2012
  • 22:01

Nee..maar is ook geen oplossing. De cache gaat zich terug opbouwen als je de apps herstart. niet nuttig dus!

edit: ten opzichte van geheugen plaats bedoel ik..

Bewerkt (24 april 2013 16:02)
bibi01

bibi01

  • Lid sinds 09 januari 2013
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #10
  • 9 januari 2013
  • 20:21

zou jij me mss uit kunnen leggen hoe je moet rooten? ben al een heel deel gekomen na enig research maar lukt me telkens niet. Hb een zip1 bestand op telefoon gezet. toen via de 3 knoppen opnieuw opgestart, dan kom ik in het menu welke alleen met de knoppen te bedienen zijn. dan klik ik op zip1 doc maar krijg dan melding dat er error is. Krijg nu constant melding dat mijn interne geheugen vol is, dit terwijl alleen de whatsapp en buienalarm op het interne geheugen staan, voor fb heb ik bv al helemaal geen ruimte meer. Heb een appje op telefoon waar je bestanden mee naar je sd kaart zou kunnen zetten maar de appjes op mijn interne geheugen zijn niet verplaatsbaar. Heb ook een app waarmee je kan zien of je mobiel gerooted is, daar geeft hij ook aan dat mijn toestel het niet is. Hopelijk kan je me verder helpen!!

Bewerkt (24 april 2013 16:08)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren