Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

barnhoorn

barnhoorn

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 augustus 2014
  • 13:39

Wij hebben een Qware TB-1207 waar wij niet meer in kunnen komen nadat te vaak de verkeerde patroonvergrendeling is geporbeerd.

Een harde resset lukt niet, het is niet duidelijk welke toetsencombinatie gebruikt moet worden.

Het terugzetetn naar de orignele firmware lukt ook niet omdat nergens, ook niet op de officiele site, een goed werkende firmware te downloaden is.

Wie heeft hier eerder mee te maken gehad en kan ons op weg helpen?

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #2
  • 30 augustus 2014
  • 22:20

Om terug te gaan naar fabrieksinstellingen heb je geen firmware nodig. Je gaat dan in feite terug naar de toestand zoals het apparaat ooit de fabriek verlaten heeft. Dit kun je dus gerust uitvoeren.

barnhoorn

barnhoorn

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 augustus 2014
  • 22:36

Dat begrijp ik maar ik kan het apparaat niet meer inkomen waardoor ik ook niet naar de fabriekstellingen terug kan. De enige manier is via een programma op de PC de zaak te formatteren en dan heb je wel firmware nodig volgens mij.

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #4
  • 30 augustus 2014
  • 22:41

Bestaat er voor dat apparaat dan niet zoiets als de drieknoppencombinatie om zodanig nog voor het starten van het apparaat in de recovery te kunnen komen?

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #5
  • 30 augustus 2014
  • 22:44

Ff gegoogled: https://www.gebruikershandleiding.com/Qware-TB1207/preview-handleiding-570123.html?page=0007

barnhoorn

barnhoorn

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #6
  • 31 augustus 2014
  • 18:18

jwhoutepen
Ff gegoogled: https://www.gebruikershandleiding.com/Qware-TB1207/preview-handleiding-570123.html?page=0007

Dat had ik ook gevonden maar hoe frustrerend, dat werkt dus niet

jwhoutepen

jwhoutepen

  • Lid sinds 18 juli 2011
  • Berichten 1561
  • Reputatie 50
  • #7
  • 31 augustus 2014
  • 22:35

Wat werkt dan niet? Heb je die stapoen uitgevoerd? Stond de tablet uut?

barnhoorn

barnhoorn

  • Lid sinds 14 december 2011
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #8
  • 1 september 2014
  • 09:11

- Tablet staat uit
- Druk tegelijk de volume+ en aan/uit knop in en wacht 8 seconden
- Laat aan.uit knop los
- En dan start de tablet op met android op scherm en vervolgens kom je uiteinlijk weer in het geblokkeerde scherm

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren